Nieuwe woonhuizenWil jij bij ons aan de slag?

Altijd zijn wij op zoek naar nieuwe collega's om onze nieuwe woonhuizen mee op te starten. Om in de nieuwe woonhuizen van Wonen bij September en Compartijn te werken is het net even anders. We hebben meer aandacht en tijd voor onze bewoners met dementie en of een fysieke beperking. Dat betekent dat je steeds het antwoord weet te vinden op de vraag waar een bewoner blij van wordt. Leefplezier noemen we dat. Wil jij een nieuwe uitdaging in de zorg?

Werken in één van onze woonhuizen betekent:

 • Elke dag is anders. Het dagritme en de wensen van de bewoner staan centraal.
 • Meer tijd om bewoners écht te leren kennen. 
 • Volop ruimte voor jouw eigen initiatieven: we zoeken proactieve collega's. 
 • Eén team, één taak.
 • Het leefplezier van bewoners geeft jou werkplezier.

Op dit moment zijn we druk bezig om nieuwe woonhuizen te realiseren in;

 • Rozenburg
 • Hardinxveld-Giesendam

Is dit bij jouw in de buurt en wil jij werken in de zorg? Kijk dan naar onderstaande vacatures en schrijf je snel onderaan in om op de hoogte gehouden te worden!

Aan de slag als locatiemanager?

Kom je bij ons werken als locatiemanager, dan kom je te werken bij Compartijn of Wonen bij September. Onze labels met kleinschalige woonhuizen voor ouderen met dementie en/of lichamelijke beperking.

 • Als locatiemanager ben je het visitekaartje van de locatie.
 • Jij weet een sfeer te creëren waarin bewoners en familie zich welkom en thuis voelen.
 • Je bent integraal verantwoordelijk voor de aansturing van jouw team.
 • Je werkt veel samen met collega leidinggevenden uit dezelfde regio. Ook is er een structureel overleg met deze collega’s. 
 • Je zorgt ervoor dat onze bedden gevuld blijven, het huis op de kaart staat bij verwijzers.

Bekijk onderstaande video's om meer te ontdekken over Compartijn of Wonen bij September.

Aan de slag als verpleegkundige?

Kom je bij ons werken als verpleegkundige dan ben je binnen jouw team verantwoordelijk voor de verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische zorg. In een kleinschalig en luxe woonhuis tijdens ochtend- of avonddiensten. Daarbij is het dagritme van bewoners altijd leidend.

Dit betekent;

 • Het dagritme van onze bewoners is leidend, maar jij hebt natuurlijk ook je favoriete ritme. Daarom kijken we graag met je mee wat jouw ideale werkrooster is.
 • Je hebt meer tijd om bewoners écht te leren kennen en krijgt de ruimte om activiteiten te ondernemen die iemand blij maken. Bijvoorbeeld naar het terras of een museum.
 • Elke dag start je met collega’s onder elkaar: jullie bespreken wat er die dag of nacht is gebeurd en verdelen de taken. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en helpt een handje als dat nodig is.  
 • Iedereen in team gelijkwaardig is. Onderling stem je alle werkzaamheden af, zodat je van elkaar leert en voldoende afwisseling in je werk houdt. Zo zorg je ook steeds voor elkaars werkplezier.  
 • Je volop kansen en mogelijkheden krijgt om door te groeien.
 • Je bent het aanspreekpunt voor familie, mantelzorgers en huisartsen.
 • Je legt verslag van de zorgverlening en luistert goed naar de signalen uit het team en van bewoners.

Samen met jouw klein en hecht team kun jij onze ongehaaste zorg nóg beter maken.

Bekijk de video's hieronder en ontdek welk label het beste bij je past. 

Aan de slag als Verzorgende IG?

Meer aandacht en tijd voor bewoners, dat is wat jij krijgt als je bij ons komt werken als Verzorgende IG. Jij houdt je voornamelijk bezig met verpleegtechnische zorg, ADL zorg en aanverwante zorgtaken. Je kijkt naar iemands leven, hobby’s, routines en wensen, soms samen met de familie en naasten van een bewoner. Zo ontstaat een persoonlijk Leefplezier-plan met alles waar een bewoner blij van wordt. En daar word jij vast blij van! 

 • We bewegen mee met de wensen en het dagritme van bewoners. Jij hebt natuurlijk ook je favoriete ritme. Daarom bekijken we graag samen of een ochtend-, dag- of avonddienst goed bij je past.
 • Je hebt meer tijd om bewoners écht te leren kennen en krijgt de ruimte om activiteiten te ondernemen die iemand blij maken. Bijvoorbeeld naar het terras of een museum.
 • Elke dag start je met collega’s onder elkaar: jullie bespreken wat er die dag of nacht is gebeurd en verdelen de taken. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en helpt een handje als dat nodig is.  
 • In je team is iedereen gelijkwaardig. Onderling stem je alle werkzaamheden af, zodat je van elkaar leert en voldoende afwisseling in je werk houdt. Zo zorg je ook steeds voor elkaars werkplezier.
 • Je krijgt volop kansen en mogelijkheden om door te groeien: wil jij als Verzorgende IG een opleiding volgen tot Verpleegkundige? We denken met je mee!

Bekijk de video's hieronder en ontdek welk label het beste bij je past. 

Aan de slag als Helpende Plus?

Wil jij mensen aandacht geven? Dan past werken als Helpende Plus in een van onze nieuwe huizen van Wonen bij September of Compartijn vast bij jou. Onze teams en bewoners rekenen op iemand die graag ongehaaste aandacht geeft en initiatief neemt. In onze woonhuizen doen we het net even anders: met meer aandacht en tijd voor onze bewoners met dementie. Dat betekent dat je steeds het antwoord weet te vinden op de vraag waar een bewoner blij van wordt. Leefplezier noemen we dat. 

Werken in één van onze nieuwe woonhuizen betekent: 

 • Elke dag is anders. Omdat we meebewegen met de wensen en het dagritme van bewoners. Jij hebt natuurlijk ook je favoriete ritme. Daarom bekijken we graag samen of de ochtend-, dag-, avond- of nachtdienst goed bij je past.
 • Je hebt meer tijd om bewoners écht te leren kennen en krijgt de ruimte om activiteiten te ondernemen die iemand blij maken. Bijvoorbeeld naar het terras of een museum.
 • Elke dag starten met collega’s onder elkaar: jullie bespreken wat er die dag of nacht is gebeurd en verdelen de taken. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en helpt een handje als dat nodig is.  
 • Iedereen in het team is gelijkwaardig. Onderling stem je alle werkzaamheden af, zodat je van elkaar leert en voldoende afwisseling in je werk houdt. Zo zorg je ook steeds voor elkaars werkplezier.  
 • Volop kansen en mogelijkheden krijgen om door te groeien: wil jij als Helpende doorgroeien tot Verzorgende IG? We denken met je mee! 

Bekijk de video's hieronder en ontdek welk label het beste bij je past. 

Aan de slag als woonondersteuner?

Onze teams en die bewoners rekenen graag op iemand die een groot hart heeft en initiatief neemt. Als jij er graag voor zorgt dat bewoners zich thuis voelen, dan past een functie als Woonondersteuner bij jou.

Als woonondersteuner draag je een brede verantwoordelijkheid voor het welzijn van onze bewoners. Je maakt het een fijn thuis voor hen door een luisterend oor te bieden wanneer ze dit nodig hebben, voelt hun behoeftes aan en speelt hierop in en kent ze door en door. Je takenpakket is heel divers en bestaat onder andere uit (welzijns-)activiteiten, huishoudelijke taken zoals schoonmaken, wassen en strijken en daarnaast bied je ondersteuning bij ADL.

Uiteraard bieden we je volop kansen en mogelijkheden om door te groeien naar Helpende of Verzorgende IG.

Werken bij Compartijn

Compartijn heeft meerdere kleinschalige woonhuizen door heel Nederland. Daar wonen ouderen met dementie en/of lichamelijke beperking in een eigen luxe appartement en maken gebruik van de sfeervolle, gezellige huiskamer. Onze huizen typeren zich als huiselijk en gericht op de familie. Onze bewoners zijn er thuis, als zorgverleners zijn wij te gast. Aandacht voor eten en drinken én een verzorgd huishouden staan voorop. Dat zie je terug in de chefkok die dagelijks in het huis vers en uitgebreid kookt en het huishouden dat we als team met elkaar organiseren.  

Werken bij September

Bij Wonen bij Septemer wonen ouderen met dementie in een gezellig, kleinschalig woonhuis samen. Samen doen we het huishouden, zoals koken en de was. Net als thuis. We wonen er werken als één familie samen. Werk jij het liefst met mensen met dementie en heb jij alle geduld om er voor hen te zijn? Je kunt aan de slag in één van de 19 woonhuizen door heel Nederland.

 

Lees hier de loopbaanverhalen van onze collega's

Loopbaanverhaal Woonondersteuner Monique

Lees meer

Loopbaanverhaal Verzorgende IG Hans

Lees meer

Loopbaanverhaal Verpleegkundige Eva

Lees meer