Werken alsHelpende (Plus)

 • Woonzorg

Wil je een takenlijstje afwerken of mensen aandacht geven? Als je liever het laatste doet, dan past werken in onze woonhuizen van Wonen bij September, Compartijn en Bloemendael vast bij jou. Onze teams en bewoners rekenen graag op iemand die graag ongehaaste aandacht geeft en initiatief neemt.

Naar vacatures
 • Geef zorg zonder haast
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Tijd om bewoners écht te leren kennen

Echt tijd voor persoonlijke aandacht

In onze woonhuizen doen we het net even anders: met meer aandacht en tijd voor onze bewoners met dementie. Dat betekent dat je steeds het antwoord weet te vinden op de vraag waar een bewoner blij van wordt. Leefplezier noemen we dat. 

Werken in één van onze woonhuizen betekent:

 • Elke dag is anders. Omdat we meebewegen met de wensen en het dagritme van bewoners. Jij hebt natuurlijk ook je favoriete ritme. Daarom bekijken we graag samen of de ochtend-, dag-, avond- of nachtdienst goed bij je past.
 • Je hebt meer tijd om bewoners écht te leren kennen en krijgt de ruimte om activiteiten te ondernemen die iemand blij maken. Bijvoorbeeld naar het terras of een museum.
 • Elke dag starten met collega’s onder elkaar: jullie bespreken wat er die dag of nacht is gebeurd en verdelen de taken. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en helpt een handje als dat nodig is.  
 • Iedereen in het team is gelijkwaardig. Onderling stem je alle werkzaamheden af, zodat je van elkaar leert en voldoende afwisseling in je werk houdt. Zo zorg je ook steeds voor elkaars werkplezier.  
 • Volop kansen en mogelijkheden krijgen om door te groeien: wil jij als Helpende doorgroeien tot Verzorgende IG? We denken met je mee! 

Werken bij Wonen bij September, Compartijn of Bloemendael

Kom je bij ons werken, dan kom je te werken bij Compartijn, Wonen bij September of Bloemendael. Onze labels met kleinschalige woonhuizen voor ouderen. Voor welk label je ook kiest, tijd voor ongehaaste aandacht, ruimte om bewoners écht te leren kennen en werken in een klein, hecht team, dat hebben we gemeen. Maar er zijn ook verschillen, die ontdek je hieronder.

Wonen bij September 

Bij Wonen bij September wonen ouderen met dementie in een gezellig, kleinschalig woonhuis samen. Samen doen we het huishouden, zoals koken en de was. Net als thuis. Werk jij het liefst met mensen met dementie en heb jij alle geduld om er voor hen te zijn?

Met maar liefst 18 kleinschalige woonhuizen is er altijd wel een Wonen bij September-huis in de buurt waar je aan de slag kunt. Bekijk de vacatures onderaan deze pagina of lees hier meer over het werken als Helpende (Plus) bij September.

Compartijn

Bij Compartijn wonen ouderen met dementie of een lichamelijke beperking in een luxueuze woonomgeving met ruime appartementen en een chef-kok die de heerlijkste maaltijden maakt. Vind jij deze combinatie interessant, dan past dit wellicht bij je!

Compartijn heeft 11 kleinschalige zorgvilla's waar je aan de slag kunt. Voornamelijk in Brabant, maar ook in plaatsen zoals Enschede, Den Haag en Zeist. Bekijk de vacatures bij jou in de buurt onderaan deze pagina of lees hier meer over het werken als Helpende (Plus) bij Compartijn.

Bloemendael

Dit is een woon- en zorgvoorziening in het mooie Baarn, vlakbij Utrecht, waar mensen met dementie en/of lichamelijke beperking wonen. Het bijzondere aan Bloemendael is dat ouderen die nog geen zorg nodig hebben, hier ook al kunnen wonen. 

Welke zorg en ondersteuning onze bewoners nodig hebben, wisselt enorm. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. Wij bewegen met de bewoners mee; van lichte tot intensieve zorg. Bekijk de vacatures bij jou in de buurt onderaan deze pagina of lees hier meer over het werken als Helpende (Plus) bij Bloemendael.

Nog even op een rij

 • Elke dag is anders. Het dagritme en de wensen van de bewoner staan centraal.
 • Meer tijd om bewoners écht te leren kennen. 
 • Volop ruimte voor jouw eigen initiatieven: we zoeken proactieve collega's. 
 • Eén team, één taak.
 • Volop doorgroeimogelijkheden.
 • Het leefplezier van bewoners geeft jou werkplezier.

Ik kom niet uit de zorg. Ik ben hier omdat ik mensen wil helpen. Daar krijg ik in dit woonhuis de kans voor in de breedste zin van het woord.

Verhalen van collega's

Ontdek of wij bij je passen

Hans

Verzorgende IG bij Compartijn

''Ik krijg hier alle kansen om me verder te ontwikkelen! Ook als je, zoals ik, al 42 jaar in de zorg werkt. Je bent nooit uit ontwikkeld! Er is aandacht voor mijn krachten.''

Lees meer

Gerrie

Verzorgende IG bij September in Ede

''Wat mij vooral aanspreekt aan Wonen bij September is dat er meer tijd is. Ik kan de bewoners echt persoonlijke aandacht geven en heb daarbij geen haast. Dat is zorgen zoals ik dat graag zou willen. Ik heb heel bewust de overstap gemaakt naar de zorg, omdat ik iets wil betekenen voor mensen en bij Wonen bij September kan dat.''

Lees meer

Onze vacatures

Vind jouw nieuwe baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

Bekijk ook eens

Helpende (Plus) bij Compartijn

Lees meer

Helpende (Plus) bij Wonen bij September

Lees meer

Helpende (Plus) bij Bloemendael

Lees meer