Werken alsVerpleegkundige

  • Woonzorg

Als Verpleegkundige ben je goed in je werk, maar je doet je werk het liefst met ongehaaste aandacht. De tijd nemen, een bewoner écht leren kennen en een band opbouwen. Is dat wie jij bent? Dan is het werken in een van onze woonhuizen van Compartijn, Wonen bij September of Bloemendael, vast iets dat bij je past!

Bekijk onze vacatures
  • Geef zorg zonder haast
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Tijd om bewoners écht te leren kennen

Tijd voor persoonlijke aandacht

Meer aandacht en tijd voor bewoners, dat is wat jij krijgt als je bij ons komt werken als Verpleegkundige. Dit betekent dat: 

  • Elke dag anders is. Omdat we meebewegen met de wensen en het dagritme van bewoners. Jij hebt natuurlijk ook je favoriete ritme. Daarom kijken we graag met je mee wat jouw ideale werkrooster is.
  • Je hebt meer tijd om bewoners écht te leren kennen en krijgt de ruimte om activiteiten te ondernemen die iemand blij maken. Bijvoorbeeld naar het terras of een museum.
  • Je elke dag start met collega’s onder elkaar: jullie bespreken wat er die dag of nacht is gebeurd en verdelen de taken. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en helpt een handje als dat nodig is.  
  • Iedereen in team gelijkwaardig is. Onderling stem je alle werkzaamheden af, zodat je van elkaar leert en voldoende afwisseling in je werk houdt. Zo zorg je ook steeds voor elkaars werkplezier.  
  • Je volop kansen en mogelijkheden krijgt om door te groeien.

Wat doe je als Verpleegkundige in de woonzorg? 

Binnen jouw team ben je verantwoordelijk voor de verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische zorg. In een kleinschalig en luxe woonhuis tijdens ochtend- of avonddiensten. Daarbij is het dagritme van bewoners altijd leidend. Je bent graag het aanspreekpunt voor familie, mantelzorgers en huisartsen, legt makkelijk verslag van de zorgverlening en luistert goed naar de signalen uit het team en van bewoners. Zo kun jij onze ongehaaste zorg nóg beter maken.

Waar kom je te werken?

Kom je bij ons werken, dan kom je te werken bij Wonen bij September, Compartijn of Bloemendael. Onze labels met kleinschalige woonhuizen voor ouderen. Voor welk label je ook kiest, tijd voor ongehaaste aandacht, ruimte om bewoners écht te leren kennen en werken in een klein, hecht team, dat hebben we gemeen.

Maar er zijn ook verschillen. Bekijk de video's hieronder en ontdek wat het beste bij je past. 

Wonen bij September

Bij Wonen bij Septemer wonen ouderen met dementie in een gezellig, kleinschalig woonhuis samen. Samen doen we het huishouden, zoals koken en de was. Net als thuis. Werk jij het liefst met mensen met dementie en wil jij hen op een ongehaaste manier een fijne dag bezorgen? Bekijk de video en ontdek meer over het werken bij September. 

Als Verpleegkundige kun je aan de slag in één van de 18 woonhuizen door heel Nederland. Bekijk hieronder de vacatures of lees meer over het werken als Verpleegkundige bij September

Bloemendael

Dit is een woon- en zorgvoorziening in het mooie Baarn, vlakbij Utrecht, waar mensen met dementie en/of een lichamelijke beperking wonen. Het bijzondere aan Bloemendael is dat ouderen die nog geen zorg nodig hebben, hier ook al kunnen wonen. 

Welke zorg en ondersteuning onze bewoners nodig hebben, wisselt enorm. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. Wij bewegen met de bewoners mee; van lichte tot intensieve zorg. Bekijk de vacatures bij jou in de buurt onderaan deze pagina of ontdek eerst meer over het werken bij Bloemendael als Verpleegkundige.

Compartijn

Bij Compartijn wonen ouderen met dementie of een lichamelijke beperking in een luxueuze woonomgeving met ruime appartementen en een chef-kok die de heerlijkste maaltijden maakt. Vind jij deze combinatie interessant, dan past dit wellicht bij je!

Compartijn heeft 11 kleinschalige zorgvilla's waar je aan de slag kunt. Voornamelijk in Brabant, maar ook in plaatsen zoals Enschede, Den Haag en Zeist. Bekijk de vacatures bij jou in de buurt hieronder of ontdek eerst meer over het werken bij Compartijn als Verpleegkundige.

Verhalen van collega's

Lees hun ervaringen

Hans

Verzorgende IG bij Compartijn

''Ik krijg hier alle kansen om me verder te ontwikkelen! Ook als je, zoals ik, al 42 jaar in de zorg werkt. Je bent nooit uit ontwikkeld! Er is aandacht voor mijn krachten.''

Lees meer

Gerrie

Verzorgende IG bij September in Ede

''Wat mij vooral aanspreekt aan Wonen bij September is dat er meer tijd is. Ik kan de bewoners echt persoonlijke aandacht geven en heb daarbij geen haast. Dat is zorgen zoals ik dat graag zou willen. Ik heb heel bewust de overstap gemaakt naar de zorg, omdat ik iets wil betekenen voor mensen en bij Wonen bij September kan dat.''

Lees meer

Onze vacatures

Vind jouw nieuwe baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

Kijk ook eens naar

Verpleegkundige bij Compartijn

Lees meer

Verpleegkundige bij Wonen bij September

Lees meer

Verpleegkundige in de thuiszorg

Lees meer