Werken bijBloemendael in Baarn

Bij Bloemendael in Baarn wonen ouderen met en zonder zorgvraag. Bewoners met een zorgvraag, hebben te maken met dementie en/of lichamelijke beperking. Het huis ademt luxe en sfeer, het team is hecht en kijkt naar elkaar om én er is volop ruimte om te doen wat jíj leuk vindt of waar je als zorgprofessional in wilt groeien!

Vanochtend heb ik nog de nagels van een bewoonster gelakt. Daar was ze superblij mee. Dat soort kleine dingen doen het ‘m.

Samen regelen we het!

We zijn een klein en hecht team, waarin je je zorgtalent kunt laten groeien. Met elkaar regelen we de zorg en alles daaromheen. Zo worden indirecte zorgtaken, bijvoorbeeld het maken van een zorgplan of het bijwonen van het multidisciplinair overleg (MDO), voor je ingeroosterd. Dat hoef je dus niet tussendoor of na je dienst te doen, maar is er alle tijd en aandacht voor.  

Bij ons werken collega's in de functie Helpende (Plus), Verzorgende IG of Verpleegkundige. Bij ons krijg je alle vrijheid om naast het geven van zorg ook nog andere werkzaamheden op te pakken.  

Collega's over hun werk bij Bloemendael

Jij kunt bij ons (verder) groeien! 

Welke zorg en ondersteuning onze bewoners nodig hebben, wisselt enorm. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. Wij bewegen met de bewoners mee; van lichte tot intensieve zorg. We hebben daarom uiteenlopende aandachtsgebieden waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan specialistische zorg als wondzorg. Ook op het gebied van zorgkwaliteit kun jij trainingen volgen en vakkennis opdoen. 

Ik werk 32 uur en volg één dag in de week een opleiding. Op mijn werk helpen mijn collega’s me met studie-opdrachten. Zo komen theorie en praktijk mooi samen.

Bloemendael is onderdeel van deleukstezorgbaan.nl

Bloemendael maakt onderdeel uit van een grote zorgorganisatie die actief is in de thuiszorg, woonzorg en GGZ. Dit betekent dat je naast werken in een woonhuis van Bloemendael, ook aan de slag in één van de woonhuizen van Wonen bij September of Compartijn.

Je kunt zelfs tijdens je carrière de overstap maken naar de thuiszorg of GGZ. Wil je na jaren thuiszorg graag werken met mensen met dementie? Of juist andersom? Wij denken met je mee. 

Wil je meer weten over het werken bij Bloemendael?

Bekijk hieronder de loopbaanverhalen van collega's of ontdek direct de vacatures bij jou in de buurt. Wil je eerst meer weten? Neem contact op met onze recruiter Maxime: zij geeft graag vrijblijvend antwoord op al jouw vragen. Maxime is bereikbaar via: 06-38 99 44 26 of recruitment@wonenbijseptember.nl

Bekijk ook eens

Woonondersteuner bij Bloemendael

Lees meer

Verzorgende IG bij Bloemendael

Lees meer

Verpleegkundige bij Bloemendael

Lees meer