Werken bijWonen bij September

Werken bij September betekent ongehaaste aandacht geven aan ouderen met dementie. Onze bewoners zijn thuis, zij bepalen het ritme van de dag en hoe de dagindeling eruitziet. Dus ook hoe jouw werkdag verloopt. Dat geeft jou ontzettend veel ruimte en kansen om écht zorg te bieden die ingaat op de persoonlijke wensen van onze bewoners. Zorgen zoals je dat wilt, met ongehaaste aandacht.

Werken bij September: elke dag is uniek 

Wat het werken bij Wonen bij September uniek maakt, is dat we écht tijd maken om de bewoners te leren kennen: Wat is iemands levensgeschiedenis, wat zijn de hobby’s en waar wordt de bewoner blij van? 

Door de bewoner echt goed te leren kennen, kun je hem of haar echt de aandacht geven die nodig is: een luisterend oor, een arm om iemand heen, samen koken, koffiedrinken, samen de was doen, samen tuinieren, lachen, huilen en begeleiden. Elke dag is anders en uniek.  'Leefplezier' noemen wij het, en dat brengt jou ook gegarandeerd veel werkplezier. 

Iedereen is gelijkwaardig 

Of je nu Verzorgende IG, Woonondersteuner of locatiemanager bent, iedereen is gelijkwaardig binnen het team. Samen is het hele team verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en verzorging van onze bewoners. 

Veel regelen we ook in het woonhuis zelf, zoals het doen van de boodschappen, eten koken en de was. Je bent dus naast de zorgtaken ook bezig met de typische taken die horen bij het huishouden en het leven als een grote familie.  

Je kunt bij ons aan de slag als Helpende, Verzorgende IG en (Coördinerend) Verpleegkundige als je een zorgopleiding hebt. Heb je die niet, maar wil je wel graag iets betekenen voor ouderen? Kom dan werken bij September als Woonondersteuner. 

Huiselijke, gastvrije woonhuizen in heel Nederland

Er zijn momenteel 21 woonhuizen in heel Nederland. Bijvoorbeeld in Heerenveen, Emmeloord, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Zevenaar, Best, Wageningen, Bodegraven en nog veel meer. Alle woonhuizen zijn:

  • kleinschalig van opzet en bestaan uit maximaal vierentwintig appartementen. Door die kleinschalige opzet krijgen bewoners veel persoonlijke aandacht en wordt er binnen de huizen als een grote familie samengeleefd.
  • gezellig & warm. Op de begane grond zijn gezellig en warm ingerichte woonkamers en een grote open leefkeuken.
  • Iedere bewoner heeft een eigen appartement met woon-slaapgedeelte en badkamer en kunnen volledig naar eigen smaak worden afgewerkt en ingericht met eigen meubels. Zo voelt het appartement vertrouwd en veilig. Zoals thuis.
  • zijn open woonhuizen. Dat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen en zelf naar buiten kunnen om bijvoorbeeld een wandeling te maken.
  • gastvrij. Niet alleen bewoners, maar ook familie en vrienden een warm en huiselijk gevoel. Zij zijn altijd welkom, op ieder moment van de dag. Ook is er in onze woonhuizen een mogelijkheid om te logeren.

Wil je meer weten over het werken bij September?

Bekijk hieronder de loopbaanverhalen van collega's of ontdek direct de vacatures bij jou in de buurt. Wil je eerst meer weten? Neem contact op met onze recruiter Maxime: zij geeft graag vrijblijvend antwoord op al jouw vragen. Maxime is bereikbaar via: 06-38 99 44 26 of recruitment@wonenbijseptember.nl

Ontdek meer

Verzorgende IG bij Wonen bij September

Lees meer

Helpende (Plus) bij Wonen bij September

Lees meer

Woonondersteuner bij Wonen bij September

Lees meer