Onze organisatiesLeer ons kennen

Deleukstezorgbaan.nl helpt je bij het vinden van een baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ. Je vindt op deze website alle vacatures van onze organisatie, bestaande uit verschillende zorglabels: Allerzorg, Wonen bij September, Compartijn, Bloemendael, PGZ, Woonzorgnet en Compleet Mensenwerk. Wat we gemeen hebben? We vinden het belangrijk om zorg te geven waarbij de cliënt zich het meest thuis voelt. Thuis, op de plek waar je zelf keuzes maakt en het vertrouwd voelt.

Wie zijn wij?

Als Allerzorg, Wonen bij September, Compartijn, Bloemendael, PGZ, WoonzorgNet en Compleet Mensenwerk geloven we in de kracht van thuis. Wanneer dit niet in het eigen huis kan, creëren wij waar mogelijk een thuis.

 • Thuiszorg: Allerzorg
 • Woonzorg: Compartijn, Wonen bij September en Bloemendael
 • GGZ: Woonzorgnet, PGZ en Compleet Mensenwerk

De mens centraal

Wij zetten de mens centraal in zijn eigen vertrouwde omgeving en brengen de zorg dichtbij. Onze organisatie is volop in beweging, door groei en door de actuele gezondheidsvraagstukken. 

Andersom vinden we het belangrijk dat jij je thuisvoelt bij ons. Er is ruimte voor jouw inbreng en denken graag met je mee als je wilt doorleren of doorgroeien. 

Werken in de thuiszorg

Allerzorg is de specialist in zorg thuis. Naast de reguliere wijkverpleging hebben we een aantal specialismes: kindzorg, jeugdhulp en ouderenbegeleiding, maar ook wondzorg, verpleegtechnische zorg, ziekenhuis op wielen, oncologsiche nazorg en chemotherapie thuis.

 • Werken in de thuiszorg betektent een zelfstandige en afwisselende baan waarbij je ook gebruik maakt van je creativiteit.
 • Je wordt onderdeel van een team waarbij je samen staat voor tijd, aandacht en zorg op maat voor onze cliënten.
 • En het mooie: doordat er veel specialistische kennis is, is er altijd wel een collega waar je op kunt bouwen. 

Ook vinden wij het belangrijk dat jij kan doorgroeien en bieden we volop ontwikkelingsmogelijkheden. Dus heb jij de ambitie om een vervolgdiploma te behalen? Dan denken we je graag met je mee!

Werken in de woonzorg

Werken in de woonzorg, dat kan bij onze zorglabels Wonen bij September, Compartijn en Bloemendael met kleinschalige woonhuizen voor ouderen. In de woonhuizen van Wonen bij September wonen ouderen met dementie. Bij Compartijn en Bloemendael ouderen met dementie en/of een lichamelijke beperking. Je kunt dus zelf kiezen wat bij je past.

 • Wat onze zorglabels gemeen hebben, is dat je in een warm bad terechtkomt. We werken samen als één grote familie en doen alles samen met de bewoners.
 • We werken niet taakgericht, maar bewonersgericht. Waar wordt iemand blij van? Waar heeft iemand zin in (of juist niet)? We leren bewoners écht goed kennen, want alleen dan kunnen we zorgen voor hun leefplezier. Dit vinden we heel belangrijk. Daarom krijg jij ook alle tijd om de bewoners écht goed te leren kennen.
 • Je krijgt de vrijheid om je rol zelf in te vullen: als je creatief bent ga je daarmee aan de slag, als je groene vingers hebt verzorg je de tuin, etc.

Kortom, Leefplezier is belangrijk voor onze bewoners en daarmee ook voor onze medewerkers!

Werken in de GGZ

Werken in de GGZ, dat kan bij onze zorglabels: Woonzorgnet, PGZ en Compleet Mensenwerk.

 • PGZ is jouw werkplek als je graag kinderen, jongeren of volwassenen wilt begeleiden of behandelen bij autisme. PGZ is namelijk de specialist in autisme. 
 • Bij Woonzorgnet ondersteunen en begeleiden we in een ambulante setting en in kleinschalige woonvoorzieningen bij wonen, sociale relaties, werken en zinvolle daginvulling.
 • Compleet Mensenwerk biedt woonbegeleiding, ambulante begeleiding, begeleiding naar passend werk, begeleiding aan statushouders, bemoeizorg, jobcoaching en life coaching.

Kom je bij ons in de GGZ werken, dan zijn er dus verschillende mogelijkheden en specialismes. Je komt te werken in een multidisciplinaire team, waarin je nauw samenwerkt met alle experts waardoor je veel leert. Zorg binnen de GGZ geef je nooit alleen. 

Wij vinden een informele werksfeer en onze collega's enorm belangrijk. Ieder zijn aandeel is waardevol en nodig om het team te laten slagen. Onze kernopdracht is dan ook streven naar een gezellig team, waardoor we de beste zorg kunnen bieden aan onze cliënten. 

Bekijk ook eens

Werken bij Allerzorg

Lees meer

Werken bij Woonzorgnet

Lees meer

Werken bij Wonen bij September

Lees meer