AllerzorgGezinshulpverlener

  • Thuiszorg

Help jij families weer op weg? Je komt bij mensen thuis, midden in de dynamiek van een gezin. Uit de vooruitgang die je stapje voor stapje boekt bij kinderen en hun ouders, haal jij je voldoening. En je houdt van afwisseling: als je ‘s ochtends opstaat, weet je nooit precies hoe je dag loopt. Wat je wel weet, is dat je elke dag je kennis en ervaring kunt inzetten om gezinnen gelukkiger te maken. Spreekt dat je aan, dan ben je als Gezinshulpverlener bij Allerzorg op je plek!

Bekijk onze vacatures
  • Zorg bieden op maat: passend bij het leven van de cliënt
  • Jezelf zijn en groeien in jouw ambities
  • Heel divers werk: geen dag is hetzelfde

Werken als Gezinshulpverlener in de thuissituatie

Als Gezinshulpverlener stap je in het dagelijks leven van gezinnen, die door omstandigheden, beperkingen of belemmeringen extra pedagogische of psychiatrische hulp nodig hebben. Je bent bij ze thuis: de plek waar je het meest van betekenis kan zijn. Met deze families vind je passende oplossingen voor complexe gezinssituaties. Je luistert, kijkt, praat, denkt mee en doet wat nodig is om gezinnen weer zo zelfstandig mogelijk te maken. Kortom, je bent als Gezinshulpverlener van onschatbare waarde. 

Met de juiste ondersteuning en begeleiding kon ik voorkomen dat een jong gezin door psychische problemen uit elkaar werd gehaald.

Een team om op te bouwen

Jij gaat deel uitmaken van het specialisme Begeleiding en werkt nauw samen met je collega's van het specialisme Medische Kindzorg. We sluiten daarmee veel beter aan bij de behoeften van een gezin. Je ondersteunt vooral gezinnen die hulp nodig hebben bij gedragsproblematiek, opvoedvaardigheden of kinderen met een beperking of ziekte. Het team vindt het belangrijk dat je bij elkaar terecht kunt. Daarom is er veel ruimte voor jouw input en veel aandacht voor jou als persoon. Met casuïstiek en intervisie blijven jullie op een fijne en open manier van elkaar leren. 

In ons team zitten ook systeemtherapeuten, die naar het hele gezin kijken en niet alleen naar het individu. Daar leer ik veel van.

Passen we bij elkaar? 

Ben je een zorgprofessional met een groot hart voor kwetsbare gezinnen die hulp nodig hebben? Dan is de kans groot dat we bij je passen. Dat we bij elkaar passen, vinden we heel belangrijk. Want ook al werk je veel zelfstandig, het zal voelen als teamwork. We leren je dus het liefst goed kennen.

Heb je een diploma SPH/Social Work en een opleiding IAG of vergelijkbaar? Ben je SKJ-geregistreerd, ervaren in complexe casuïstiek en heb je een rijbewijs? Dan willen we heel graag weten wie je bent!  

Tijdens je inwerkperiode krijg je een ervaren collega als buddy, waar je met al je vragen terecht kan. Dat is een fijne start!

Jouw toekomst in de zorg 

Ben je starter of een ervaren zorgprofessional? Heb je de ambitie om verder te groeien in je vak of om je persoonlijk te ontwikkelen? Daar krijg je alle mogelijkheden voor. Wij geven graag samen met jou je toekomst in de zorg vorm. Omdat Allerzorg deel uitmaakt van een grote zorgorganisatie, met ook banen in de woonzorg en GGZ, heb je alle kansen om je verder te ontwikkelen en om andere functies te ontdekken.    

Ontdek jouw nieuwe baan in de gezinshulpverlening

Bekijk hieronder de openstaande vacatures in de gezinshulpverlening. Of je nu systeemtherapeut, sociaal pedagoscisch werker of een ander soortgelijke baan zoekt: je kunt bij ons aan de slag. Wil je meer weten over de verschillende functies of over het werken bij Allerzorg? Neem contact op met recruiter Esther voor een vrijblijvende kennismaking. 

Loopbaanverhalen in de thuiszorg

Ervaringen van andere gezinshulpverlener collega's

Cathelijne

Gezinshulpverlener

''Het kwam op mijn pad via een vriendin die ook bij Allerzorg werkt. Van haar verhalen werd ik altijd enthousiast.''

Lees meer

Suzanne

Gezinshulpverlener

Ik werk vooral in gezinnen met baby's en jonge kinderen, daar ligt echt mijn passie.

Lees meer

Onze vacatures

Vind jouw nieuwe baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

Kijk ook eens naar

Werken bij Allerzorg

Lees meer