AllerzorgVerpleegkundige

  • Thuiszorg

Wil jij als Verpleegkundige aan de slag in de wijkverpleging? Dat kan bij Allerzorg: de specialist in zorg thuis! Je kunt bij ons aan het werk als Verpleegkundige (mbo of hbo) of als Indicerend Verpleegkundige (hbo).

Bekijk onze vacatures
  • Specialiseren en doorgroeien
  • Gevarieerd werk en een band opbouwen met cliënten
  • Alleen op pad, maar een sterk team staat achter je

Werken als Verpleegkundige bij Allerzorg 

Onze zorgverlening is uniek en innovatief. We volgen namelijk niet het zorgsysteem, maar onze cliënten: écht aandacht, tijd en zorg op maat. Wij kijken ook zo naar onze zorgmedewerkers, want jij bent als verpleegkundige van onschatbare waarde voor cliënten. 

We willen weten wie je bent, waar je kracht ligt of waar je beter in wilt worden en geven je alle ruimte om dé zorg te kunnen geven waar je gelukkig van wordt! Specialiseren in het zorgvak, persoonlijke ontwikkeling of het uitvoeren van jouw innovatieve ideeën. Zodat jíj de zorg beter kunt maken!

Je werkt zelfstandig, maar nooit alleen  

Binnen de wijkverpleging werk je in kleine persoonlijke teams. Prettig voor jouw cliënten - zo zien zij elke dag een bekend gezicht – maar ook voor jou! Je kent je collega's, leert van elkaar en vult elkaar aan. Jouw rol is daarin onmisbaar, want jij verstaat jouw vak en weet waar jouw cliënten behoefte aan hebben.

In de thuiszorg ben je op jezelf aangewezen en is het improviseren. Dat vind ik heel leuk. Maar als ik hulp nodig heb, dan hoef ik maar een gil te geven en word ik geholpen door collega's uit de andere specialismes. Iedereen is hier heel kundig.

Een buddy helpt je op weg 

Als verpleegkundige rijd je zelfstandig de zorgroutes, maar je kunt altijd terugvallen op je collega’s in het wijkteam, je teamcoördinator of je buddy. Voordat je bij ons start word je namelijk gekoppeld aan een buddy. Dit is een collega uit je team. Hij of zij maakt je de eerste 100 dagen wegwijs in de routes, registratiesystemen en werkprocedures. Hij/zij is jouw vaste aanspreekpunt die je altijd kan bereiken voor al je vragen.

We werken in twee verschillende diensten, een dienst tussen 7:00 en 13:00 uur en de andere is van 17:00 tot 23:00 uur. Bij ons horen de weekenden en feestdagen tot werkdagen, maar we hebben geen nachtdiensten.   

De verschillende verpleegkundige vacatures:

  • Als mbo-verpleegkundige vervul je een belangrijke rol in het dagelijks leven van onze cliënten. Je verleent de dagelijkse verzorging en verzorgt de verpleegtechnische handelingen voor onze cliënten. Als je wilt, kun je je specialiseren door een opleiding te volgen. Je hoeft dus nooit stil te staan bij ons.
  • Als hbo-verpleegkundige indiceer je - naast het verlenen van zorg aan cliënten - de zorg en stel je zorgplannen op. Je speelt een cruciale rol in de wijk door een netwerk op te bouwen met andere zorgverleners zodat cliënten de zorg krijgen die ze verdienen. Je krijgt bij ons alle ruimte om mee te denken over innovaties die de zorg beter maken.
  • Als indicerend verpleegkundige ben je hbo opgeleid en bestaat jouw werk voornamelijk uit indiceren en administratieve taken. Jij bent de schakel om te zorgen dat onze cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen, in hun eigen vertrouwde omgeving. Daarnaast ga je zo nu en dan op zorgroute voor een intake of (her)indicatie, zodat je weet wat er in jouw wijk speelt.
  • Als teamcoördinator combineer je het meewerken in de zorg met het leidinggeven aan jouw team. Aan de ene kant ga jij de wijk in en verricht je onder andere verpleegtechnische handelingen bij onze cliënten. Aan de andere kant ben je het aanspreekpunt voor jouw collega's en kijk je bijvoorbeeld mee met de planning.

Doorgroeien en specialiseren? Dat kan! 

We zijn dé specialist in zorg thuis en vinden het belangrijk dat onze zorgprofessionals zich kunnen blijven ontwikkelen. Wat jouw ambities ook zijn, samen gaan we ze aan! 

Wat ik zo fijn vind, is dat je de ruimte krijgt om te zijn wie je bent. Ook heb je de vrijheid om door te groeien zoals je zelf wilt. Je kunt alle kanten op. Zelf heb ik de kans gekregen om de planning te gaan doen. Maar ook een scholing voor periotoniaal dialyse waarmee je leert om thuis buikspoelingen te doen.

Loopbaanverhalen in de thuiszorg

Ervaringen van andere collega's bij Allerzorg

Franciska

Verzorgende IG

De opleiding volg ik via de Allerzorg Academie, dat is een interne opleiding die wordt vormgegeven door Allerzorg en Oppstap.

Lees meer

Natasja

Verpleegkundige

Natasja schoolde zich om van elektrotechneut tot verpleegkundige: “Energie krijgen van je werk, dat heb ik teruggevonden in de thuiszorg. Ik rij mijn eigen routes en ben helemaal onderdeel van het team. Het werk is leuk en dankbaar. ''

Lees meer

Pieter

Verpleegkundige bij Allerzorg

Pieter werkte als verpleegkundige in het specialistische team en groeide onlangs door tot teamcoördinator. ''Wat ik vooral waardeer binnen Allerzorg, is de vrijheid en ruimte die je krijgt om te zijn wie je bent en om te groeien in je carrière. Het bedrijf biedt veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, zoals scholing en opleidingen.''

Lees meer

Onze vacatures

Vind jouw nieuwe baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

Kijk ook eens naar

Verzorgende IG in de thuiszorg

Lees meer

Kinderverpleegkundige in de thuiszorg

Lees meer

Wondverpleegkundige in de thuiszorg

Lees meer