AllerzorgHelpende Plus

 • Thuiszorg

Als Helpende Plus bij Allerzorg ben jij van onschatbare waarde voor onze cliënten. Je komt bij de mensen thuis om aan hen zorg te verlenen. Dit doe je door zelfstandig een zorgroute te rijden. Je werkt dus zelfstandig, maar je kunt wel terugvallen op je wijkteam, je teamcoördinator of je buddy. Lees hieronder meer over dit werk én bekijk de Helpende Plus vacatures.

Bekijk onze vacatures
 • Zorg bieden op maat: passend bij het leven van de cliënt
 • Jezelf zijn en groeien in jouw ambities
 • Heel divers werk: geen dag is hetzelfde

Helpende Plus in de thuiszorg

Bij Allerzorg geven we zorg thuis bij onze cliënten. Juist op die plek die voor jouw cliënt het meest vertrouwd is. Als Helpende Plus werk je in verschillende diensten, verdeeld in ochtend en avonddiensten. Een ochtenddienst werk je gemiddeld van 7.00 tot 13.00 uur en een avonddienst werk je gemiddeld van 17.00 tot 23.00 uur. We vragen je ook beschikbaar te zijn in het weekend en vakanties, maar nachtdiensten zijn niet nodig.

In de thuiszorg ben je op jezelf aangewezen en is het improviseren. Dat vind ik heel leuk. Maar als ik hulp nodig heb, dan hoef ik maar een gil te geven en word ik geholpen door collega's uit de andere specialismen. Iedereen is hier heel kundig.

Hoe ziet een werkdag van een Helpende Plus eruit?

Wat je werk als Helpende Plus in de wijk inhoudt, weet je als gediplomeerde zorgverlener natuurlijk als geen ander. Toch benoemen we ze nog even:

 • Je vervult een belangrijke rol in het dagelijks leven van onze cliënten.
 • Je verleent de dagelijkse verzorging en ondersteuning.
 • Je helpt met wassen, aan- en uitkleden, het toiletbezoek en ondersteunt met het aan- en uittrekken van bijvoorbeeld steunkousen.
 • Naast de zorgtaken heb je bij ons ook alle ruimte om mee te denken over innovaties die de zorg beter maken.

Je werkt zelfstandig, maar nooit alleen

Al voordat je bij ons start, word je gekoppeld aan een collega uit je eigen team. Deze collega wordt jouw buddy tijdens je inwerkperiode. De eerste weken loopt je buddy met je mee, helpt je op weg in onze registratiesystemen én je kunt je buddy altijd bereiken voor vragen die je hebt. Klinkt dit interessant? Neem hieronder dan een kijkje bij de vacatures voor Helpende Plus bij jou in de buurt.

Wat breng jij als Helpende Plus mee?

 • Je bent een gediplomeerde Helpende (Diploma zorg & welzijn, niveau 2) én hebt jouw Plus aantekening.
 • Ben je herintreder, ook dan ben je hartelijk welkom in ons team! We bieden je baangarantie en goede begeleiding om weer aan de slag te gaan in de zorg.
 • Beschikbaarheid voor alle diensten, waarbij er veel ruimte is voor een goede werk-privé balans. Bij ons draai je geen nachtdiensten.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer zoals een scooter of auto.

Mogelijkheden tot doorgroeien

Als Helpende Plus bij Allerzorg krijg je ook de mogelijkheid om door te groeien, als je daar behoefte aan hebt. Wil je bijvoorbeeld groeien tot Verzorgende IG of verder? Dat kan via onze eigen erkende academie of een regionale onderwijsinstelling.

Wat ik zo fijn vind, is dat je de ruimte krijgt om te zijn wie je bent. Ook heb je de vrijheid om door te groeien zoals je zelf wilt. Ben je Helpende, dan kun je doorgroeien tot Helpende Plus. Ben je Helpende Plus kun je de opleiding tot Verzorgende IG volgen. Je kunt hier alle kanten op.

Wil jij het verschil maken als Helpende Plus?

Bekijk nu de Helpende Plus vacatures in de thuiszorg en vind de baan die bij je past. Vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of meer informatie wilt. Recruiter Renée beantwoord graag al je vragen.

Zet vandaag nog de volgende stap in je carrière als Helpende Plus en meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking. Of solliciteer direct via onderstaande vacatures.

Loopbaanverhalen in de thuiszorg

Ervaringen van collega's

Anny

Helpende Plus

''Bij Allerzorg bieden we zorg thuis, ik ben dus heerlijk op pad en in de wijk. Ik kom bij cliënten thuis om hen te helpen met de dagelijkse verzorging.''

Lees meer

Natasja

Verpleegkundige

Natasja schoolde zich om van elektrotechneut tot verpleegkundige: “Energie krijgen van je werk, dat heb ik teruggevonden in de thuiszorg. Ik rij mijn eigen routes en ben helemaal onderdeel van het team. Het werk is leuk en dankbaar. ''

Lees meer

Franciska

Verzorgende IG

De opleiding volg ik via de Allerzorg Academie, dat is een interne opleiding die wordt vormgegeven door Allerzorg en Oppstap.

Lees meer

Onze vacatures

Vind jouw nieuwe baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

Kijk ook eens naar

Verzorgende IG in de thuiszorg

Lees meer

Werken bij Allerzorg

Lees meer

Helpende (Plus) in de woonzorg

Lees meer