AllerzorgVerzorgende IG

  • Thuiszorg

Als Verzorgende IG ben jij een waardevolle factor in het dagelijks leven van onze cliënten. Je komt bij de mensen thuis om aan hen zorg te verlenen. Dit doe je door zelfstandig een zorgroute te rijden. Je werkt dus zelfstandig, maar je kunt wel terugvallen op je wijkteam, je teamcoördinator of je buddy.

Bekijk onze vacatures
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Zelfstandig, maar sterk teamgevoel
  • Gediplomeerde helpende zijn ook welkom

Je komt thuis bij de cliënt 

Bij Allerzorg geven we zorg thuis bij onze cliënten. Juist op die plek die voor jouw cliënt het meest vertrouwd is. Bij ons werk je verschillende diensten. Deze zijn verdeeld in een ochtend of een avonddienst. Een ochtenddienst werk je gemiddeld van 7.00 tot 13.00 uur en een avonddienst werk je gemiddeld van 17.00 tot 23.00 uur. We vragen je ook om in de weekenden en de vakanties te werken, maar bij ons hoef je geen nachtdiensten te werken. 

Ik werk nu in een klein team met 6 mensen. Dat vind ik heel fijn, omdat je dan echt een band kunt opbouwen met cliënten.  

Hoe ziet het werk van een Verzorgende IG eruit?

  • Als Verzorgende IG in de wijk vervul je een belangrijke rol in het dagelijks leven van onze cliënten: je luistert naar hen, signaleert wat ze nodig hebben en biedt zorg en ondersteuning.
  • Ook mag je bij ons verpleegkundige handelingen verrichten en onderhoud je contact met familie van de cliënt, mantelzorgers en huisartsen.
  • Naast deze 'standaard' zorgtaken heb je bij ons ook alle ruimte om mee te denken over innovaties die de zorg beter maken.

Je werkt zelfstandig, maar nooit alleen

Tijdens je werkdag rijd je zelfstandig zorgroutes, maar kun je ook altijd terugvallen op het wijkteam, je teamcoördinator of je buddy. Al voordat je bij ons start, word je gekoppeld aan een collega uit je eigen team. Hij of zij loopt de eerste 100 dagen met je mee, helpt je op weg in onze registratiesystemen én je kunt je buddy altijd bereiken voor vragen die je hebt. Dit noemen wij het 'Buddy-systeem'. Dit systeem is bedacht en opgezet door één van onze eigen verpleegkundigen. 

Mogelijkheden tot doorgroeien

Als Verzorgende IG willen we jou ook de mogelijkheid bieden om door te groeien. Zo kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar Verpleegkundige of jezelf specialiseren in bijvoorbeeld Wondzorg. Dit kun je doen via onze eigen erkende academie of via een regionale onderwijsinstelling. 

Ook als je nog geen Verzorgende IG diploma hebt, zijn er mogelijkheden tot het doorgroeien naar Verzorgende IG. Je start dan als Helpende en groeit snel door naar de functie Verzorgende IG. 

Bij Allerzorg zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden. Er is een academie op intranet met e-learnings. En er zijn opleidingen. Zo heb ik binnen Allerzorg de Verzorgende IG opleiding gedaan. En ik zou heel graag willen doorleren voor verpleegkundige. Dat wordt dan door Allerzorg betaald.

Meer weten over onze Verzorgende IG vacatures?

Bekijk de vacatures voor Verzorgende IG hieronder en solliciteer direct. Of meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking met onze recruiter Renée. Zij beantwoordt graag al jouw vragen. 

Loopbaanverhalen in de thuiszorg

Ervaringen van collega's

Franciska

Verzorgende IG

De opleiding volg ik via de Allerzorg Academie, dat is een interne opleiding die wordt vormgegeven door Allerzorg en Oppstap.

Lees meer

Anny

Helpende Plus

''Bij Allerzorg bieden we zorg thuis, ik ben dus heerlijk op pad en in de wijk. Ik kom bij cliënten thuis om hen te helpen met de dagelijkse verzorging.''

Lees meer

Onze vacatures

Vind jouw nieuwe baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

Kijk ook eens naar

Werken bij Allerzorg

Lees meer

Verpleegkundige in de thuiszorg

Lees meer

Verzorgende IG in de woonzorg

Lees meer