Werken bijCompleet Mensenwerk

Wonen, werken en meedoen in de maatschappij: dat is niet voor iedereen hetzelfde en niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zeker niet voor jongeren of volwassenen met een psychiatrische beperking of een psychosociale kwetsbaarheid. Bij Compleet Mensenwerk laten we iedereen op zijn of haar unieke manier meedoen. Zo volledig en zelfstandig mogelijk. Op jouw unieke manier help je deze mensen daarbij!

Van bemoeizorg tot jobcoaching

Wij zijn er voor kwetsbare mensen die gebruikmaken van ZIN (Zorg In Natura) en mensen met een PGB (persoonsgebonden budget). Onze zorgprofessionals zijn thuis in complexe, meervoudige psychiatrische en psychosociale problematiek. In opdracht van verschillende gemeenten in Regio Centraal Gelderland, Food Valley en Nijmegen Rivierenland bieden we begeleiding en ondersteuning.

Concreet zijn we er voor: woonbegeleiding, ambulante begeleiding, begeleiding naar passend werk, begeleiding aan statushouders, bemoeizorg, jobcoaching en life coaching. Welk werk past het beste bij jou? 

We geven een cliënt weer de regie door eigen talenten te gebruiken en nieuwe vaardigheden te leren.

Vanuit eigen kracht kansen pakken

Wel vinden het belangrijk dat iedereen op eigen kracht, maar vooral op zijn of haar eigen en unieke manier meedoet in de maatschappij. Daarom leggen we veel nadruk op het vergroten van zelfredzaamheid. Daar is onze begeleiding op gericht. We geven een cliënt weer de regie door eigen talenten te gebruiken en nieuwe vaardigheden te leren. Ons einddoel is dat hij of zij vanuit de eigen kracht de kansen pakt om zo zelfstandig mogelijk te participeren in onze maatschappij. In dat proces kun jij een heel belangrijke schakel zijn. Lijkt dat je wat?  

Wil je meer weten over het werken bij Compleet Mensenwerk?

Bekijk hieronder de loopbaanverhalen van collega's of ontdek direct de vacatures bij jou in de buurt. Wil je eerst meer weten? Neem contact op met onze recruiter Renée: zij geeft graag vrijblijvend antwoord op al jouw vragen. Renée is bereikbaar via: 06-40010309 of recruitment@woonzorgnet.nl

Bekijk ook eens

Persoonlijk Begeleider Ambulant

Lees meer

Werken bij Woonzorgnet

Lees meer