Neem contact op

Een keuze voor een nieuwe baan, die is niet zomaar gemaakt. Daarom staan onze recruiters voor je klaar om je te helpen bij deze keuze. Ze nemen de tijd om vrijblijvend al jouw vragen te beantwoorden over het werken en/of opleidingen binnen onze organisaties in de thuiszorg, woonzorg of GGZ.

Wil je sparren over jouw baanmogelijkheden? Meld je direct aan voor een vrijblijvende kennismaking via onderstaande contactformulier of neem per telefoon of mail contact op met één van onze recruiters: 

Recruiter Thuiszorg: Esther Franke

Esther: "Werken als recruiter bij Allerzorg betekent dagelijks opzoek zijn naar een passende match binnen de thuiszorg. Dit is ontzettend belangrijk omdat er steeds meer zorg thuis verleend wordt. Belangrijk is dat jij met plezier naar je werk gaat om zo goed mogelijk te kunnen zorgen voor een ander.Enthousiast geworden? Neem contact op en ik kijk graag samen met je naar de mogelijkheden."

06 - 42 46 65 42
esther.franke@allerzorg.nl

Recruiter Woonzorg: Maxime Ditters

Maxime: “Werken in de zorg betekent een maatschappelijke bijdrage leveren – élke dag weer en zo zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Ik ben ervan overtuigd dat mensen het belangrijkste kapitaal zijn van elke organisatie en daarbij vind ik het belangrijk om voor de duurzame match te gaan, om zo de kwaliteit én het werkplezier te waarborgen. Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Stuur mij een berichtje of bel dan ga ik graag het gesprek met je aan!”

06 - 38 99 44 26
maxime.ditters@allerzorg.nl

Recruiter GGZ: Renée Gerits

Renée: ''Als Recruiter van onze pijler GGZ spreek ik dagelijks allerlei verschillende mensen, maar allemaal hebben ze één passie en dat is werken in de zorg. Een mooi vakgebied waar je elke dag van betekenis bent voor een ander. Dat is waar ik het voor doe, zorgen dat jij aan de slag kan om voor anderen te zorgen. Wil jij ontdekken wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met me op.''

06 - 40 01 03 09
renee.gerits@allerzorg.nl

Recruiter Kantoorfuncties: Riana den Boef

Riana: ''Met veel enthousiasme ben ik dagelijks op zoek om de juiste kandidaat te vinden met de perfecte combinatie van juiste vaardigheden, passie en kwaliteit om zo de best mogelijke zorg te kunnen bieden. Het werken in een dynamische en groeiende zorgorganisatie maakt dat geen dag hetzelfde is en je snel moet kunnen schakelen. Ik vind het dan ook belangrijk om een kandidaat persoonlijk uitgebreid te informeren over de vacature en de organisatie en ga graag het gesprek aan!''

06 - 38 99 48 45
riana.denboef@allerzorg.nl

Meld je aan voor een speeddate

Ja, ik wil meer weten over het werken binnen deze organisatie en meld mij aan voor een speeddate: