Werken alsService assistent

  • Woonzorg

Ben jij iemand bij wie mensen zich snel thuis voelen? Dat zou mooi zijn, want in onze woonhuizen zijn de bewoners echt thuis. Met een klein team maken we hier het leven van kwetsbare ouderen zo fijn mogelijk. Dat team en die bewoners rekenen graag op iemand met een groot hart die van aanpakken weet. Zorg jij dat ons woonhuis als een fijn thuis voelt? Dan zien we je graag als Service assistent.

Bekijk onze vacatures
  • Zorgen zonder haast
  • Leer bewoners écht goed kennen en geef hen Leefplezier
  • Werken in een omgeving dat voelt als thuis

Tijd voor de kleine dagelijkse dingen 

Bij Compartijn wonen ouderen met dementie of een fysieke beperking in een luxe woonhuis. Een thuis waar we het net even anders doen: wij geven bewoners aandacht zonder op de klok te kijken. Dat betekent dat je alle tijd krijgt om te ontdekken waar een bewoner blij van wordt. Je hebt een luisterend oor en vindt het leuk om een praatje te maken, een rondje te wandelen of een spelletje te doen.  

Daarnaast help je bewoners met de dagelijkse dingen als opstaan, aan- en uitkleden en eten en drinken, waarbij je ook zorgt dat ze zo zelfredzaam mogelijk blijven. Met iedere bewoner bouw je een bijzondere persoonlijke band op. 

Wij kijken echt naar de persoon in plaats van het zorgplan. Wil meneer op zondag uitslapen en niet vroeg uit bed? Of ’s avonds toch liever een film kijken in plaats van gaan slapen? Prima, dan regelen we dat!

We geven bewoners regie over hun dag 

Een ochtend-, dag-, avonddienst: welk rooster past bij jouw leven? Daar kijken we samen naar. En jij kijkt op jouw beurt naar wat past bij het leven van onze bewoners. Want die geven we zo veel mogelijk de regie over hun dag. Ze bepalen zelf hoe vroeg ze opstaan, wanneer en wat ze eten, of ze een ommetje maken of een spelletje spelen en hoe laat ze naar bed gaan.  

Met je collega’s verdeel je de taken die nodig zijn en bespreek je alle bijzonderheden. Omdat de regie bij de bewoners ligt en je met collega’s het werk verdeelt, is geen dag hetzelfde! 

Snel thuis in je team 

Jouw werkplezier vinden we minstens zo belangrijk als het leefplezier van de bewoners. Daarom hechten we aan een open sfeer van betrokken collega’s die echt naar elkaar omkijken. Je werkt in een klein team met service-assistenten, helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen en een locatiemanager. In dat team is iedereen gelijkwaardig. En we vinden het allemaal leuk om van elkaar te leren. Zo maken we het leefplezier van bewoners én ons eigen werkplezier tegelijkertijd groter! 

Ik ben een tijdje terug gaan zwemmen met een bewoonster van 88. En ik ga vaak met bewoners naar het tuincentrum of de kinderboerderij. Ze bedanken je dan voor een geweldige middag, maar het maakt ook mijn dag!

Passen we bij elkaar? 

Heb je gevoel voor verantwoordelijkheid en ben je een aanpakker? Heb je een groot hart voor kwetsbare ouderen en wil je als één grote familie werken in een luxe woonhuis? Dan is de kans groot dat Compartijn bij je past. We leren je het liefst goed kennen, want dat we bij elkaar passen, vinden we heel belangrijk.  

Ben je minstens 24 uur per week en flexibel beschikbaar? Dan willen we heel graag weten wie je bent! 

Ouderen hebben vaak veel meegemaakt in hun leven. Ze verdienen het om onze aandacht te krijgen. Daar nemen we dan ook alle tijd voor.

Jouw toekomst in de zorg 

Ben je starter of een ervaren zorgprofessional? Wil je dag- en avonddiensten draaien of ben je meer een nachtbraker? Heb je de ambitie om VIG’er of Verpleegkundige te worden of zit jij juist goed op je plek als Service-assistent? Wij geven graag samen met jou je toekomst in de zorg vorm. Omdat Compartijn deel uitmaakt van een grote organisatie, heb je alle kansen om je verder te ontwikkelen en om andere functies te ontdekken.    

Collega's vertellen

Ontdek meer over het werken bij Compartijn

Hans

Verzorgende IG bij Compartijn

''Ik krijg hier alle kansen om me verder te ontwikkelen! Ook als je, zoals ik, al 42 jaar in de zorg werkt. Je bent nooit uit ontwikkeld! Er is aandacht voor mijn krachten.''

Lees meer

Erik en Jim

Koks bij Huize de Compagnie in Ede

Jim: “We luisteren altijd goed naar de wensen van onze bewoners, met wie we echt een band opbouwen. We spelen ook wel eens een potje schaak met hen of maken samen een wandeling. Je hoort dan bijvoorbeeld dat een meneer vroeger altijd op vrijdag een haring ging halen. Nou, dan weten wij wat ons te doen staat!”

Lees meer

Onze vacatures

Vind jouw nieuwe baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

Kijk ook eens naar

Werken bij Compartijn

Lees meer

Helpende (Plus) bij Compartijn

Lees meer

Woonondersteuner bij Wonen bij September

Lees meer