Werken bijCompartijn

De bewoners van Compartijn zijn ouderen met dementie of een somatische zorgvraag. Bij Compartijn werk je niet op de klok, je hebt echt tijd voor persoonsgerichte zorg en aandacht. Het hechte zorgteam werkt samen voor de beste zorg voor onze bewoners, waarvoor onze huizen een thuis is, als thuis niet meer gaat.

Je kunt bij ons aan de slag als Helpende, Verzorgende IG of (Coördinerend) Verpleegkundige. Of wat dacht je van een baan als Serviceassistent of Kok? Daarnaast zijn we ook altijd op zoek naar studenten die een zorgopleiding volgen en een bijbaan zoeken.  

Net als thuis, als een gezin 

Compartijn heeft meerdere kleinschalige woonhuizen door heel Nederland. Daar wonen ouderen met een psychosociale of/en somatische zorgvraag in een eigen luxe appartement en maken gebruik van de sfeervolle, gezellige huiskamer. Onze huizen typeren zich als huiselijk en gericht op de familie. Onze bewoners zijn er thuis, als zorgverleners zijn wij te gast.

Aandacht voor eten en drinken én een verzorgd huishouden staan voorop. Dat zie je terug in de chefkok die dagelijks in het huis vers en uitgebreid kookt en het huishouden dat we als team met elkaar organiseren.  

Kleinschalig en persoonlijk

Werken bij Compartijn betekent weten waar je aan toe bent. Op alle fronten. We hebben korte lijnen. Onze huizen bestaan uit een gedreven, enthousiast team van verpleegkundigen, verzorgenden IG, helpenden, servicemedewerkers en koks, aangestuurd door een locatiemanager) Alles binnen onze organisatie is erop gericht om maximale zorg te verlenen. Dat is ook wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. 

Werken bij Compartijn is...

  • écht tijd hebben voor de bewoners
  • werken in een luxe en kleinschalig woonhuis
  • er zijn voor ouderen met dementie of/en somatische klachten
  • als een team de zorg organiseren
  • veel vrijheid volop aandacht voor jou en jouw ambities 

Ontdek waar onze woonhuizen staan

Je kunt bij ons aan de slag in heel nederland. We hebben in totaal 12 woonhuizen gevestigd in Den Haag, Breda, Tilburg, Rosmalen, Duizel, Ede, Roosendaal, Enschede, Beegden, Zeist, Gouda en Doorn. Bekijk hieronder de vacatures bij jou in de buurt.

Bekijk ook eens

Helpende (Plus) in de woonzorg

Lees meer

Verpleegkundige in de woonzorg

Lees meer

Verzorgende IG in de woonzorg

Lees meer