Werken en lerenin de zorg

Wil jij werken in de zorg, maar heb je nog geen opleiding? Start jouw loopbaan bij ons in de thuiszorg of woonzorg. Wij bieden je de mogelijkheid te leren in de praktijk en ook je zorgopleiding te volgen. Dat kan bij een regionale onderwijsinstelling. Lees verder en ontdek jouw kansen!

Bekijk de vacatures

Wat houdt werken en leren in de zorg precies in?

  • Als leerling in de thuiszorg of woonzorg kom je bij ons in dienst (bijvoorbeeld als Verzorgende (IG) of Verpleegkundige).
  • Je volgt een opleiding bij een regionale onderwijsinstelling bij jou in de buurt. Wij betalen de opleidingskosten. 
  • Eén dag per week ben je vrij om tijd te besteden aan je opleiding. 
  • Vanaf dag één krijg je een goed salaris, afgestemd op je vooropleiding, zorgachtergond en de opleiding die je volgt.

Leerling worden kan in elke fase van je leven

Bijvoorbeeld als je net de middelbare school hebt afgerond en je bent op zoek naar een eerste werkplek of baan die je wilt combineren met een deeltijd studie.

Maar het kan ook zijn dat je al jaren werkt in een andere branche en wilt switchen naar de zorgsector. Dit betekent dat je een zij instromer bent: ook dan ben je meer dan welkom! Samen met jou willen wij kijken of we jouw ambities en dromen waar kunnen maken.

Eindeloze mogelijkheden om jouw talenten te ontdekken

Wij zijn een landelijke organisatie actief in de thuiszorg of woonzorg en daarom hebben we ontzettend veel mogelijkheden voor jou. Onze organisatie is een plek waar talent groeit en tot bloei komt. Vanwege de veelzijdigheid van onze zorg én onze innovatieve blik op de zorg thuis, is er veel ruimte voor jouw creatieve ideeën. Als leerling draai je volwaardig mee in het team. Je hoort er helemaal bij!

Ontdek de beschikbare leerlingplekken 

Wil je jouw talent inzetten voor goede zorg en zelf groeien in het vak én als persoon? Bekijk de leerlingplekken die we op dit moment hebben. Wil je meer informatie over onze leerlingplekken? Neem contact op met onze recruiters.

Ervaringen van collega's

Natasja

Verpleegkundige

Natasja schoolde zich om van elektrotechneut tot verpleegkundige: “Energie krijgen van je werk, dat heb ik teruggevonden in de thuiszorg. Ik rij mijn eigen routes en ben helemaal onderdeel van het team. Het werk is leuk en dankbaar. ''

Lees meer

Franciska

Verzorgende IG

De opleiding volg ik via de Allerzorg Academie, dat is een interne opleiding die wordt vormgegeven door Allerzorg en Oppstap.

Lees meer

Hans

Verzorgende IG bij Compartijn

''Ik krijg hier alle kansen om me verder te ontwikkelen! Ook als je, zoals ik, al 42 jaar in de zorg werkt. Je bent nooit uit ontwikkeld! Er is aandacht voor mijn krachten.''

Lees meer

Gerrie

Verzorgende IG bij September in Ede

''Wat mij vooral aanspreekt aan Wonen bij September is dat er meer tijd is. Ik kan de bewoners echt persoonlijke aandacht geven en heb daarbij geen haast. Dat is zorgen zoals ik dat graag zou willen. Ik heb heel bewust de overstap gemaakt naar de zorg, omdat ik iets wil betekenen voor mensen en bij Wonen bij September kan dat.''

Lees meer

Onze vacatures

Vind jouw nieuwe baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

Bekijk ook eens

Werken bij Allerzorg

Lees meer

Werken bij Woonzorgnet

Lees meer

Werken bij Compartijn

Lees meer