Werken bijPGZ

PGZ is dé specialist in autisme. Werken met cliënten op dit spectrum lijkt op het leggen van een tangram: een puzzel zonder vaste randen. Samen met een kind, jongere of volwassene ga je de stukjes vinden en leggen. Want ieders puzzel is uniek. Dat vraagt ook om unieke begeleiding en behandeling. En juist dat maakt het werk bij PGZ zo bijzonder.

Thuis, werk, school, woongroep

In de regio Limburg en Noord-Brabant begeleidt en behandelt PGZ kinderen, jongeren en volwassenen met alle vormen van autisme. Dat doen we al heel lang en met veel liefde. PGZ is er ook voor cliënten met bijvoorbeeld stemmings- of angstklachten, AD(H)D of een lichte verstandelijke beperking.  

We komen bij ze thuis, op hun werk, op school of leven met ze in een van onze woongroepen. Net waar onze hulp het meest effectief is. Natuurlijk altijd in overleg. Werk je bij PGZ dan is elke dag de uitdaging om te ontdekken hoe je je cliënt op de beste manier kunt helpen.  

We werken intensief en met een open blik samen.

Ook jouw persoonlijke groei

Werken bij PGZ betekent werken in een deskundig team, dat intensief en met een open blik samenwerkt. Je zult merken dat er korte lijnen zijn tussen de verschillende disciplines waarmee we rond een cliënt staan: regiebehandelaren, psychologen, psychiaters, gedragswetenschappers, begeleiders en een teamleider. We maken vaak gebruik van elkaars expertise en zorgen dat we van elkaar blijven leren.  

Bij PGZ mikken we niet alleen op de persoonlijke groei van onze cliënten, maar ook op die van jou. We willen weten hoe je wil groeien in je vaardigheden en je vak en helpen je daarbij. Want hoe beter jij in je werk bent en hoe meer plezier je erin hebt, hoe groter het levensgeluk van onze cliënten wordt. 

Kijk ook eens naar

Welkom op deleukstezorgbaan.nl

Lees meer

Loopbaanverhaal Karen, gedragsdeskundige bij PGZ

Lees meer

Loopbaanverhaal Ruud, begeleider bij PGZ

Lees meer