Werken als Persoonlijk Begeleider Ambulant

  • GGZ

Zie jij snel iemands kracht en herken je kansen, bij jongeren of volwassenen met autisme, een psychiatrische beperking of een psychosociale kwetsbaarheid? En wil jij hen op jouw unieke manier steunen en stimuleren, waarbij jij voor cliënten graag de belangrijkste schakel bent in dat proces? Dan ben je als Persoonlijk Begeleider bij PGZ, Woonzorgnet en Compleet Mensenwerk op je plek!

Direct naar de vacatures
  • Zet jongeren of volwassenen met psychosociale kwetsbaarheid in hun kracht
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Een afwisselende functie

Jouw inbreng is belangrijk

Wij vinden jouw inbreng in ons team heel belangrijk. Ben je net als wij betrokken, ambitieus en heb je hart voor je werk? Dan gaan we graag met je in gesprek. Wat kan je bij ons verwachten?

  • Een deskundig team, dat intensief en met een open blik samenwerkt
  • Korte lijnen tussen de verschillende disciplines. We maken vaak gebruik van elkaars expertise en reageren zo nodig snel op veranderingen.
  • Ruimte voor persoonlijke groei: wat is jouw expertise? Wat zijn je interesses? Waar wil je heen? Wij staan open voor je ideeën.
  • Een werkomgeving waarin we altijd benieuwd zijn naar de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Wat doe je als Persoonlijk Begeleider Ambulant?

Als Persoonlijk Begeleider Ambulant bied je individuele begeleiding aan thuiswonende cliënten met een GGZ-indicatie. Deze begeleiding is gericht op herstel, empowerment en participatie. Samen met de cliënt stel je ondersteuningsplannen op, waarbij jij de regie voert en draag je zorg voor de uitvoering.

Je biedt in het ondersteuningstraject herstel ondersteunende begeleiding met behulp van geschikte methoden. Ook toets je, in samenwerking met de cliënt en de organisatie, de resultaten van de dienstverlening. Je ondersteunt de cliënt bij het verkrijgen en behouden van regie over de geboden dienstverlening en over zijn of haar eigen leven.

Als Persoonlijk Begeleider Ambulant ben je, in samenwerking met je team, een van de belangrijkste schakels in het dynamische proces van onze cliënt. Hierbij worden wensen en verlangens van de cliënt naar boven gehaald. De begeleiding is gericht op zelfredzaamheid en volwaardig burgerschap van onze cliënt.

Onze collega's vertellen je graag wat deze mooie functie inhoudt.

Passen we bij elkaar? 

Ben je een zorgprofessional met een groot hart voor cliënten met complexe, meervoudige psychiatrische en psychosociale problematiek, dan is de kans groot dat we bij je passen. Zeker als je gevoel voor verantwoordelijkheid hebt en van aanpakken houdt.

Dat we bij elkaar passen, vinden we heel belangrijk. Juist omdat we in de woonbegeleiding en ambulante begeleiding nauw samenwerken. We leren je dus het liefst goed kennen. Heb je een relevante opleiding gevolgd, heb je ervaring met deze groep cliënten en met zowel beschermd wonen als ambulante begeleiding? Dan willen we heel graag weten wie je bent! 

Jouw toekomst in de zorg 

Ben je starter of een ervaren zorgprofessional? Heb je de ambitie om verder te groeien in je vak of om nieuwe vaardigheden te leren? Wij geven graag samen met jou je toekomst in de zorg vorm. Omdat Woonzorgnet, PGZ en Compleet Mensenwerk onderdeel uitmaken van een grote organisatie, heb je alle kansen om je verder te ontwikkelen en om andere functies te ontdekken.  

Bekijk de vacatures hieronder of meld je aan voor een vrijblijvende (online) kennismaking met recruiter Renée. Je kunt haar al jouw vragen stellen over het werken bij onze organisatie.

Verhalen van collega's

Ontdek meer over het werken in de ggz bij PGZ, Woonzorgnet en Compleet Mensenwerk.

Marion

Ambulant Begeleider PGZ

''Heel afwisselend werk en daarom juist zo leuk. Je komt voor situaties te staan waar je zelf ook nog een oplossing voor moet bedenken. Soms ga ik bij collega's te rade, maar veel situaties heb ik al eens meegemaakt. Die ervaring neem je mee."

Lees meer

Onze vacatures

Vind jouw nieuwe baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

Kijk ook eens naar

Gezinshulpverlener in de thuiszorg

Lees meer

Werken bij Compleet Mensenwerk

Lees meer