Werken alsGroeps-ondersteuner

  • GGZ

Ook wie autisme, psychiatrische problemen of een lichte verstandelijke beperking heeft, deelt graag zijn of haar eigen leven in. Als Groepsondersteuner creëer je samen met begeleiders een huiselijke sfeer voor onze bewoners! Dat kan alleen als je dat doet vanuit je hart en dus ook jezelf bent. Spreekt dit je aan, dan willen we graag weten wie je bent! Misschien ben jij helemaal op je plek als Groepsondersteuner bij PGZ, Woonzorgnet en Compleet Mensenwerk.

Direct naar de vacatures
  • Zet jongeren of volwassenen met psychosociale kwetsbaarheid in hun kracht
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Een afwisselende functie

Weer goed op de rit

Jij begeleid, stimuleert en ondersteunt onze bewoners op het gebied van persoonlijke verzorging en het schoonhouden van hun leefomgeving. Je helpt de bewoners bij het opruimen van hun eigen kamer en het doen van de was. Natuurlijk ben jij er ook om leuke dingen te organiseren voor de bewoners. Jij zorgt voor een welkom en warm gezinsgevoel, hierdoor ben je ook een vertrouwd aanspreekpunt voor de jongeren.

Wees vooral jezelf!

Er heerst een goede werksfeer in een klein multidisciplinair team van gemotiveerde collega’s. Teamleden zijn betrokken en er zijn korte lijnen tussen de verschillende disciplines. Een werkomgeving waarin je jezelf kan zijn en jij je kunt ontwikkelen is belangrijk vinden wij. Respect, begrip en eigenheid wordt gewaardeerd op de werkvloer. Ook wordt er regelmatig met elkaar gelachen.

Jouw bijdrage zal van onschatbare waarde zijn in het bevorderen van de groei en ontwikkeling van onze jonge groepsleden.

Passen we bij elkaar?

Ben je een zorgprofessional die snel aansluiting bij kinderen vindt en jij in staat jezelf als middel in te zetten bij de begeleiding van kinderen? Dan is de kans groot dat we bij je passen. Zeker als je met inlevingsvermogen, respect en deskundigheid werkt. Dat we bij elkaar passen, vinden we heel belangrijk. We leren je dus het liefst goed kennen.

Ben je in het bezit van een mbo-3 diploma in Zorg & Welzijn en heb je vakkennis van de doelgroep in de GGZ? Dan willen we heel graag weten wie je bent! 

Jouw toekomst in de zorg

Ben je starter of een ervaren zorgprofessional? Heb je de ambitie verder te groeien in je vak of om nieuwe vaardigheden te leren? Wij geven graag samen met jou je toekomst in de zorg vorm. Omdat we deel uitmaken van een grote zorgorganisatie, heb je alle kansen om je verder te ontwikkelen en om andere functies te ontdekken.

Onze vacatures

Vind jouw nieuwe baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

Kijk ook eens naar

Persoonlijk Begeleider bij Woonzorgnet

Lees meer

Begeleider

Lees meer