AllerzorgVerpleegkundig specialist

  • Thuiszorg

Ben jij Verpleegkundig Specialist en wil je een uitdagende baan waarbij je bij mensen thuis complexe dermatologische zorg biedt, zodat zij niet meer naar het ziekenhuis hoeven? Kom dan werken bij Allerzorg binnen het specialisme Ziekenhuis op Wielen. Ontdek hieronder meer over deze functie.

Bekijk onze vacatures
  • Thuis, dichtbij de patiënt specialistische zorg bieden
  • Veel samenwerking met behandelaren en/of andere disciplines
  • Persoonlijke aandacht voor de cliënt

De verpleegkundig specialist als regiebehandelaar

Als verpleegkundig specialist AGZ met als vakgebied dermatologie verricht je, vanuit een zelfstandige behandelbevoegdheid, werkzaamheden gericht op het diagnosticeren, het behandelen en/of het begeleiden van patiënten.

Je verleent verpleegkundige en geprotocolleerde medische zorg binnen het eigen specialisme én expertisegebied dermatologie en coördineert zorgprocessen, met als doel de zelfstandigheid, onafhankelijkheid en het welbevinden van patiënten te bevorderen. Dit alles doe je bij de mensen thuis of dichtbij thuis, bijvoorbeeld in een verpleeghuis. 

Innovatie en onderzoek als onderdeel van jouw werk

Naast de directe patiëntenzorg verwachten we ook jouw bijdrage in de kwaliteitsorganisatie, het doen van onderzoek en het overdragen van jouw kennis aan de collega zorgprofessionals. Daarnaast zorg je ook voor bekendheid van onze diensten bij de mogelijke verwijzers en andere externe partijen.
Je deelt je werkdagen zelf in en krijgt een grote mate van vrijheid én verantwoordelijkheid.

Allerzorg Ziekenhuis op Wielen

Je komt te werken binnen het Allerzorg specialisme Ziekenhuis op Wielen. Dit is in 2016 opgezet door twee collega Verpleegkundig Specialisten die hebben ervaren dat de meeste dermatologische behandelingen voor immobiele mensen heel goed thuis verricht kunnen worden.

Dit nieuwe initiatief zorgt voor zorg en behandeling dichtbij en is speciaal voor mensen die niet makkelijk meer reizen naar ziekenhuizen, vanwege fysieke of psychische omstandigheden. 

Meer weten over onze Verpleegkundig Specialist vacatures?

Bekijk de vacatures hieronder of neem contact op met onze recruiter Renée. Zij vertelt je graag alles over baan- en doorgroeimogelijkheden als Verpleegkundig Specialist binnen Allerzorg. 

Onze vacatures

Vind jouw nieuwe baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

Kijk ook eens naar

Werken bij Allerzorg

Lees meer

Verpleegkundige in de thuiszorg

Lees meer

Verpleegkundige in de woonzorg

Lees meer