Werken bij AllerzorgSpecialist in zorg thuis

Wij hebben de drive om dé beste zorg aan huis te bieden. Voor onze cliënten. Elke dag opnieuw. Wil jij deze ambitie met ons aangaan? Kom werken in de thuiszorg bij Allerzorg! Op deleukstezorgbaan.nl vind je al onze vacatures in de thuiszorg en die van onze zusterorganisaties in de ouderen-woonzorg en GGZ.

Ontdek het werken bij Allerzorg  

De zorg beter maken, thuis daar waar de cliënt zich het meest vertrouwd voelt. Jij als zorgprofessional bent daarin van onschatbare waarde, dat zien wij. Wij geven je daarom als zorgverlener alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, je innovatieve ideeën uit te voeren of je te specialiseren in het zorgvak. Zodat jíj de zorg nóg beter kunt maken! 

Je werkt zelfstandig, maar niet alleen

  • Werken in de thuiszorg is vaak zelfstandig. Ook bij Allerzorg. Toch ben je nooit alleen, want in onze kleine, persoonlijke wijkteams stropen we samen de mouwen op.
  • Onze teams zijn specialistisch, dat betekent dat er veel kennis is in onderlinge teams van Begeleiding en behandeling gezinnen en ouderen, medische kindzorg, care4cancer, wondzorg, ziekenhuis op wielen, wijkverpleging, huishoudelijk en palliatieve zorg. Met deze kennis kunnen we onderling veel van elkaar leren en samenwerken én de zorg nog beter maken. Wij regelen de zorg écht samen. 
  • Je staat er niet alleen voor: de eerste 100 dagen dat je bij ons werkt word je gekoppeld aan een buddy. Hij/zij loopt met je mee en is altijd beschikbaar voor vragen. 

Jouw stem en ideeën tellen!

We maken voor onze cliënten zorg thuis mogelijk, ook als het onmogelijk lijkt. Dat doen we door creatieve en innovatieve oplossingen die vaak door collega's vanuit de wijkteams worden bedacht en ontwikkeld! Je krijgt bij ons dan ook alle ruimte om jouw ideeën en innovatiekansen tot een succes te maken. 

 

Investeren in jezelf

Groei door en specialiseer je verder in het prachtige zorgvak! Met onze eigen academie kan je verschillende cursussen en opleidingen volgen, hiermee kun je doorgroeien naar een andere zorgfunctie of jezelf specialiseren in bijvoorbeeld wondzorg of kindzorg of maak een andere switch.

Heb je nog geen zorgdiploma? Je kunt bij ons ook als zij-instromer in de zorg aan de slag! We bieden je graag een opleidingstraject werken en leren in de zorg. 

Waarom Deleukstezorgbaan.nl?

Allerzorg maakt onderdeel uit van een grote zorgorganisatie die actief is in de thuiszorg, woonzorg en ggz. Op deleuktezorgbaan.nl vind je alle vacatures binnen onze organisatie op één platform. Dat heeft voordelen voor jou: want dit betekent dat je tijdens jouw carrière heel eenvoudig een switch naar een andere zorgfunctie kunt maken. Wil je na jaren thuiszorg graag werken met mensen met dementie? Of juist andersom? Wij denken graag met je mee. 

Wil je meer weten over het werken bij Allerzorg?

Bekijk hieronder de loopbaanverhalen van collega's of ontdek direct de vacatures bij jou in de buurt. Wil je eerst meer weten? Neem contact op met onze recruiter Esther: zij geeft graag vrijblijvend antwoord op al jouw vragen. Esther is bereikbaar via: 06-45466542 of recruitment@allerzorg.nl

Kijk ook eens naar

Begeleiding en behandeling gezin vacatures bij Allerzorg

Lees meer

Kinderthuiszorg vacatures bij Allerzorg

Lees meer