Jouw bijbaanin de zorg

Volg jij een zorgopleiding tot bijvoorbeeld Helpende, Kinderverpleegkundige of Begeleider? Kies dan voor een bijbaan bij ons in de thuiszorg, ouderen-woonzorg of GGZ en breng wat je leert tijdens jouw opleiding direct in de praktijk. Daarnaast verdien je ook nog eens een lekker salaris!

Bekijk de vacatures
  • Een bijbaan of vakantiebaan in de thuiszorg, woonzorg of ggz
  • Tijdens je studie werkervaring opdoen
  • Na je studie blijven? Heel graag!

Werken in de thuiszorg, GGZ of verzorgingshuis

Welke zorgopleiding je ook volgt, we kijken graag met je mee naar hoe jij tijdens jouw opleiding al aan het werk kan. Bijvoorbeeld tijdens vakanties of als bijbaan door het jaar heen. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende zorglabels kun je bij ons alle kanten op:

Waar je ook gaat werken: in alle gevallen ondersteunen je collega's je en kun je altijd op hen terugvallen. Jij helpt en ondersteunt het team, passend bij jouw studie. Je werkzaamheden zijn iedere keer weer anders, dat maakt het ook zo wisselend en leerzaam.

  • Thuiszorg: binnen het zorglabel Allerzorg ga je aan de slag in één van onze wijkteams en kom je bij cliënten thuis. Iedere cliënt heeft weer een eigen zorgvraag en jij bent diegene die hem of haar daarbij ondersteunt, verzorgt en begeleidt.

  • Woon-ouderenzorg: ga aan de slag in één van onze kleinschalige woonhuizen voor ouderen. Bij ons zorglabel Wonen bij September wonen ouderen met dementie en bij Compartijn en Bloemendael ouderen met een lichamelijke beperking en/of dementie. Leefplezier van bewoners staat hier voorop. Dit betekent dat je alle tijd krijgt voor écht ongehaaste aandacht, zodat je ervoor kunt zorgen dat je kunt doen wat bewoners gelukkig maakt.

  • GGZ: bij GGZ kun je alleen aan de slag als je al een vooropleiding in de zorg hebt of je bent in de afrondende fase van je zorgopleiding. Je kunt dan ambulant of op een beschermde woonlocatie, kinderen, jongeren of volwassenen met een psychische kwetsbaarheid ondersteunen en begeleiden. Je gaat aan de slag bij onze zorglabels PGZ, Woonzorgnet of Compleet Mensenwerk. 

Wat bieden we jou?

Afhankelijk van jouw opleiding en in welk jaar je zit kan je bij ons verschillende kanten op. Een voorbeeld: als jij als Helpende Plus kan worden ingezet kun je bij ons aan de slag. Je verdient dan minimaal €12,10 bruto per uur. Naast je salaris heb je ook recht op onregelmatigheidstoeslag als je in het weekend of ’s avonds werkt. Als je op zondag werkt, krijg je 160% van je bruto uurloon!

Dit lijkt mij wel wat!

Wil je ontdekken wat de mogelijkheden zijn binnen onze organisaties? Of heb je nog vragen? Aarzel dan niet en bel of app voor woonzorg onze recruiter Maxime 06 38 99 44 26. Voor de thuiszorg onze recruiter Esther via 06 42 46 65 42. Voor GGZ kun je contact opnemen met Renée via 06 40 01 03 09. 

Verhalen van collega's

Natasja

Verpleegkundige

Natasja schoolde zich om van elektrotechneut tot verpleegkundige: “Energie krijgen van je werk, dat heb ik teruggevonden in de thuiszorg. Ik rij mijn eigen routes en ben helemaal onderdeel van het team. Het werk is leuk en dankbaar. ''

Lees meer

Hans

Verzorgende IG bij Compartijn

''Ik krijg hier alle kansen om me verder te ontwikkelen! Ook als je, zoals ik, al 42 jaar in de zorg werkt. Je bent nooit uit ontwikkeld! Er is aandacht voor mijn krachten.''

Lees meer

Margaretha

Kinderverpleegkundige

''Juist kinderen verzorgen in hun eigen vertrouwde omgeving vind ik heel erg fijn. Dat doet kinderen ook echt goed. Doordat je vaak intensief zorg verleent, krijg je echt een band met het kind en het gezin.''

Lees meer

Onze vacatures

Vind jouw nieuwe baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

Bekijk ook eens

Werken en leren

Lees meer

Over ons

Lees meer