Aan de slag alsZZP'er

Wil jij als ZZP'er werken bij één van onze mooie merken, zoals Allerzorg, Wonen bij September, Compartijn, Bloemendael, Woonzorgnet, PGZ of Compleet Mensenwerk? Dat kan! Je kan aan de slag binnen verschillende functies in de woonzorg, thuiszorg of GGZ.

Als ZZP'er aan de slag bij woonzorg of thuiszorg

Wij maken gebruik van het platform Duobus om jou als ZZP'er in te zetten in de woonzorg of thuiszorg.

  • Wij gebruiken dit platform zodat jij als zelfstandig ondernemer volledig in staat wordt gesteld om op een goede manier af te spraken te maken.
  • Het platform biedt een goedgekeurde modelovereenkomst namens de Belastingdienst, naast andere voordelen om concreet aan te tonen dat je voldoet aan het criterium ‘zelfstandig ondernemer’.
  • Hierbij valt onder andere te denken aan: zelfstandig plannen door middel van het bieden op de opdrachten, digitaal portfolio up-to-date, toegang tot meerdere opdrachtgevers en administratieve verlichting bij de facturatie. 

Hoe meld ik me aan bij Duobus? 

  • Het aanmelden is geheel gratis.
  • Als je aan de slag wilt voor onze organisatie, dan is het een vereiste om je documenten digitaal te laten scannen en controleren via onze scanservice.
  • Onze scanservice houdt in dat er op afspraak iemand bij jou thuiskomt, om alle vereiste documenten in te scannen op een dag en tijdstip naar wens.
  • De kosten hiervan bedragen € 36,- en dit zijn de enige kosten die je maakt via Duobus. Er wordt geen fee berekend, waardoor je het bedrag dat je biedt ook daadwerkelijk per factuur betaald krijgt.

Let op: heb jij al een account in Duobus, maar kun je de opdrachten niet zien? Geen probleem, je hoeft dan alleen een connectie te maken met één van onze merken: 

  • Thuiszorg: Allerzorg
  • Woonzorg: Wonen bij September, Compartijn of Woon- en zorgvoorziening Bloemendael

Aan de slag als ZZP'er bij GGZ

Wil je aan de slag als ZZP'er bij PGZ, Woonzorgnet of Compleet Mensenwerk? Dan kun je contact opnemen met hr@woonzorgnet.nl.

Heb je nog vragen over het werken als ZZP'er binnen onze organisatie? 

Neem dan direct contact op met Esmalia Palit via zzpadministratie@allerzorg.nl of 088-5721750

Kijk ook eens naar

Werken bij Allerzorg

Lees meer

Werken bij Compartijn

Lees meer

Werken bij Wonen bij September

Lees meer