Werken als Kok

  • Woonzorg

Ben jij iemand bij wie mensen zich snel op zijn/haar gemak voelen? Dat zou mooi zijn, want in onze woonhuizen zijn de bewoners echt thuis. Met een klein team maken we hier het leven van kwetsbare ouderen zo fijn mogelijk. Het team en de bewoners rekenen graag op iemand met een groot hart die van aanpakken weet. Zorg jij dat ons woonhuis als een fijn thuis voelt, door lekkere gezonde maaltijden te bereiden? Dan zien we je graag als kok bij Compartijn!

Bekijk onze vacatures
  • Zorgen zonder haast
  • Leer bewoners écht goed kennen en geef hen Leefplezier
  • Werken in een omgeving dat voelt als thuis

Tijd voor de kleine dagelijkse dingen 

Bij Compartijn wonen ouderen met dementie of een fysieke beperking in een luxe woonhuis. Een thuis waar we het net even anders doen: wij geven bewoners aandacht zonder op de klok te kijken. Dat betekent dat je alle tijd krijgt om te ontdekken waar een bewoner blij van wordt. Je hebt een luisterend oor en vindt het leuk om een praatje te maken, een rondje te wandelen of een spelletje te doen.  

Onze keuken is het middelpunt van het huis. Het is niet alleen ons domein, maar ook dat van de bewoners. We vragen ze graag om ons te helpen, bijvoorbeeld met aardappels schillen, boontjes doppen of fruit snijden voor een salade. Dat helpt om de bewoners een thuisgevoel te geven.

De beste maaltijden: vers en lokaal

De beste persoonlijke zorg en aandacht, daar draait het om bij ons. Onze bewoners houden regie over hun eigen leven en dagindeling. De 24-uurszorg is dan ook volledig gericht op de wensen en behoeften van onze bewoners. Dit merk je door de extra tijd die er is voor persoonlijke aandacht en contact. Ook de maaltijden verdienen bij ons de beste zorg en daar weet jij wel raad mee.

Onze collega’s bereiden het ontbijt, maar ook daar doen wij de inkoop voor. We kopen zoveel mogelijk vers en dichtbij. Serveren we aardbeien? Dan zijn ze die ochtend geplukt. We weten welk ei van welke kip komt en van welke koe uit welke wei de melk is.

Jij bent onder andere verantwoordelijk voor het voorbereiden van de maaltijd van bewoners en het bereiden van lunch en diners. De werktijden zijn van maandag t/m zondag tussen 11:00-19:00 uur.

Snel thuis in je team 

Jouw werkplezier vinden we net zo belangrijk als het leefplezier van de bewoners. Daarom hechten we waarde aan een open sfeer van betrokken collega’s die echt naar elkaar omkijken. Je werkt in een klein team met service-assistenten, helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen en een locatiemanager. In dat team is iedereen gelijkwaardig. En we vinden het allemaal leuk om van elkaar te leren. Zo maken we het leefplezier van bewoners én ons eigen werkplezier groter! 

Passen we bij elkaar? 

Heb je gevoel voor verantwoordelijkheid en ben je een aanpakker? Heb je een groot hart voor kwetsbare ouderen en wil je als één grote familie werken in een luxe woonhuis? Dan is de kans groot dat Compartijn bij je past. We leren je het liefst goed kennen, want dat we bij elkaar passen, vinden we heel belangrijk.  

Ben je minstens 20 uur per week en flexibel beschikbaar? Dan willen we heel graag weten wie je bent! 

Collega's vertellen

Ontdek meer over het werken bij Compartijn

Erik en Jim

Koks bij Huize de Compagnie in Ede

Jim: “We luisteren altijd goed naar de wensen van onze bewoners, met wie we echt een band opbouwen. We spelen ook wel eens een potje schaak met hen of maken samen een wandeling. Je hoort dan bijvoorbeeld dat een meneer vroeger altijd op vrijdag een haring ging halen. Nou, dan weten wij wat ons te doen staat!”

Lees meer

Onze vacatures

Vind jouw nieuwe baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

Kijk ook eens naar

Werken bij Compartijn

Lees meer

Bijbanen

Lees meer