Vrijblijvend kennismaken

Ben je benieuwd of we een leuke functie hebben binnen de thuiszorg, woonzorg of GGZ? Of heb je een leuke functie gezien waar je graag meer over wilt weten? Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking en krijg antwoord op al jouw vragen.

Over het werken bij onze organisatie

Je kunt bij ons aan de slag in de specialistische thuiszorg, ouderen woonzorg of GGZ. Wat je ook bent of wilt worden, we denken graag met je mee. 

  Onze zorgverlening is uniek en innovatief. We volgen namelijk niet het zorgsysteem, maar onze cliënten: écht aandacht, tijd en zorg op maat. Wij kijken ook zo naar onze zorgmedewerkers, want jij bent als verpleegkundige van onschatbare waarde voor cliënten. 

  We leren je graag kennen

  We willen weten wie je bent, waar je kracht ligt of waar je beter in wilt worden. We geven alle ruimte om dé zorg te kunnen geven waar je gelukkig van wordt! Specialiseren in het zorgvak, persoonlijke ontwikkeling of het uitvoeren van jouw innovatieve ideeën. Zodat jíj de zorg beter kunt maken!

  Ik voel me hier thuis, omdat ik gehoord word. Ik kan aangeven wat mij dwarszit, maar ook wat ik leuk vind. Daar word ook altijd iets mee gedaan. Ook als het niet kan dan hoor ik dat. Je weet altijd waar je aan toe bent en dat is heel fijn.

  Meld je aan voor een speeddate

  Ja, ik wil meer weten over het werken binnen deze organisatie en meld mij aan voor een speeddate: