Werken bijWoonzorgnet

Woonzorgnet is een erkende zorgonderneming die mensen met een GGZ-indicatie begeleidt en ondersteunt. Dit doen wij in een ambulante setting en in kleinschalige woonvoorzieningen bij wonen, sociale relaties, werken en een zinvolle dag invulling.

Ons motto is Jezelf zijn. Dat cliënten gewoon deelnemen aan de maatschappij, hun talenten ontdekken, contacten onderhouden en een zinvolle dagbesteding hebben. Op hun eigen manier, in het eigen tempo. Werken aan herstel en werken aan de toekomst. Positief en hoopvol. Dat is waar wij voor staan en waar we samen met jou voor willen gaan. 

Doen waar je blij van wordt

Wij willen dat jij als zorgprofessional je ook jzelf voelt bij ons. En kunt doen waar je blij van wordt; de beste begeleiding bieden aan mensen met een GGZ-achtergrond. Dit is teamwork. Daarom willen we graag weten wie jij bent, waar jouw kracht ligt en hoe we je kunnen ondersteunen om het beste uit jezelf te halen.

Persoonlijke groei

Wanneer jij in je kracht staat kun je het optimale uit jouw functioneren halen. Daarom bieden wij je naast een inspirerende werkomgeving de kans om je verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om je ook op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Hiervoor stellen we een persoonlijk ontwikkelplan op. Je bent bij Woonzorgnet verzekerd van voldoende ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wil je meer weten over het werken bij Woonzorgnet?

Bekijk hieronder de loopbaanverhalen van collega's of ontdek direct de vacatures bij jou in de buurt. Wil je eerst meer weten? Neem contact op met onze recruiter Renée: zij geeft graag vrijblijvend antwoord op al jouw vragen. Renée is bereikbaar via: 06-40010309 of recruitment@woonzorgnet.nl

Bekijk ook eens

Persoonlijk Begeleider bij Woonzorgnet

Lees meer

Groepsondersteuner

Lees meer

Persoonlijk Begeleider

Lees meer