AllerzorgWondverpleegkundige

  • Thuiszorg

Als wondverpleegkundige in de thuiszorg heb jij alle kennis van wondzorg en dermatologie. Je werkt nauw samen met de wijkteams binnen Allerzorg. Als één van jouw collega's uit de wijkzorg een wond- of huidprobleem signaleert, wordt jouw kennis ingeschakeld. Heb je deze kennis nog niet? Ook dan kun je bij Allerzorg terecht en volg je intern de opleiding tot wondverpleegkundige. Lees verder en ontdek de wondverpleegkundige vacatures.

Vacatures wondverpleegkundige
  • Zorg bieden op maat: passend bij het leven van de cliënt
  • Jezelf zijn en groeien in jouw ambities
  • Heel divers werk: geen dag is hetzelfde

Wat doet een wondverpleegkundige in de thuiszorg?

Als Wondverpleegkundige kom jij thuis bij cliënten met complexe wondzorgvragen. Jij verricht de verpleegtechnische handelingen op het gebied van wondzorg, werkt samen met andere behandelaren en/of disciplines, veelal huisartsen, dermatologen en wondverpleegkundigen uit het ziekenhuis. Je observeert en stelt een zorgplan op en geeft duidelijke adviezen over wondverzorging. Hierin staat de behoefte van de cliënt voorop.  

Ik kom van alles tegen in mijn werk als wondverpleegkundige: kleine wondjes op de tenen, maar ook amputatiewonden. Wat ik zo leuk vind aan wondzorg, is dat het iedere dag weer anders is.

Onze cliënten zijn bij jou in goede handen tussen 8:30 en 17:30 uur. Er zijn geen avond- en nachtdiensten, maar wel 1 tot 2 keer per maand een bereikbaarheidsdienst. Werktijden die goed te combineren zijn met je privéleven, maar soms ook een beroep doen op je flexibiliteit wanneer het uitloopt bij een cliënt. 

wondverpleegkundige-met-client

 Soms moet je creatief zijn, bijvoorbeeld als een wond niet wil genezen met verbandingsmaterialen, dan moet ik op zoek naar andere mogelijkheden.

Doorgroeimogelijkheden 

Wil je binnen jouw werk als wondverpleegkundige verder ontwikkelen? Dat kan bij ons via onze eigen erkende Academie! Sterker nog: wij vergoeden al je studiekosten en je kan studeren en praktijkervaring opdoen onder werktijd. 

Nog geen wondverpleegkundige opleiding gevolgd?

Geen probleem! Want een officiële wondverpleegkundige opleiding, die volg je gewoon bij Allerzorg! Sinds juni 2020 is Allerzorg namelijk de eerste thuiszorgorganisatie die erkend is als praktijkinstelling voor de opleiding tot wondverpleegkundige. Met een hbo-v diploma is het mogelijk om de vervolgopleiding tot wondverpleegkundige te volgen. Onder andere bij het Radboud UMC, Erasmus MC of het UMCG. Je komt dan bij Allerzorg in dienst en volgt intern de opleiding wondverpleegkundige.

Meer informatie over de wondverpleegkundige vacatures 

Wil je meer informatie over het werken bij Allerzorg of de vacatures van wondverpleegkundige? Neem dan contact op met onze recruiter Renée. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van de interne opleiding, neem dan contact op met onze opleidingsadviseur via opleidingen@allerzorg.nl

Onze vacatures

Vind jouw nieuwe baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

Kijk ook eens naar

Verpleegkundige in de thuiszorg

Lees meer

Werken bij Allerzorg

Lees meer

Werken en leren

Lees meer