Deleukstezorgbaan.nlMeer informatie

Deleukstezorgbaan.nl helpt je bij het vinden van een baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ. Je vindt op deze websites alle vacatures van onze organisatie, bestaande uit verschillende zorglabels: Allerzorg, Wonen bij September, Compartijn, Bloemendael, PGZ, WoonzorgNet, en Compleet Mensenwerk.

Eén organisatie, verschillende zorglabels

Je bent op deleukstezorgbaan.nl terechtgekomen via de website van één van onze zorglabels, actief in de woonzorg, thuiszorg en GGZ. Voor iedereen die op zoek is naar een baan in de zorg, hebben we één overkoepelende werken bij website ontwikkeld, zodat jij nog makkelijker jouw leukste zorgbaan vindt. Want aan de buitenkant zijn we nog verschillende organisaties, maar achter de schermen zijn we één. 

Wat we gemeen hebben? We vinden het belangrijk om zorg te geven waarbij jij je het meest thuis voelt. Thuis, op de plek waar je zelf keuzes maakt en het vertrouwd voelt.

  Wie zijn wij?

  Als organisatie vinden wij het belangrijk om de beste zorg te leveren en dat is de zorg waarbij je je het meest thuis voelt. Thuis, op de plek waar je zelf keuzes maakt en je je vertrouwd voelt. Als Allerzorg, Wonen bij September, Compartijn, Bloemendael, PGZ, WoonzorgNet, en Compleet Mensenwerk geloven we in de kracht van thuis. Wanneer dit niet in het eigen huis kan, creëren wij waar mogelijk een thuis.

  • Thuiszorg: Allerzorg
  • Woonzorg: Compartijn, Wonen bij September en Bloemendael
  • GGZ: Woonzorgnet, PGZ en Compleet Mensenwerk

  Start jouw zoektocht naar een nieuwe baan

  Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de zorg? Start hier jouw zoektocht: 

  Nieuwe zorgbaan zoeken

  Bekijk ook eens

  Verzorgende IG in de thuiszorg

  Lees meer

  Verpleegkundige in de woonzorg

  Lees meer