Werken alsTrajectbegeleider

  • GGZ

Het is misschien steeds twee stappen terug en één vooruit als je met cliënten werkt verslavingsproblematiek, autisme, psychiatrische indicatie of licht verstandelijke beperking. Maar voor jou voelt dat als vooruitgang. Je weet dat juist deze groep een eigen manier en een eigen tempo heeft om te groeien. Heb jij dat geduld waar ook die gedrevenheid in schuilt, dan maken we graag kennis met je! Misschien ben jij helemaal op je plek als Trajectbegeleider bij Woonzorgnet.

Bekijk onze vacatures
  • Zet jongeren of volwassenen met psychosociale kwetsbaarheid in hun kracht
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Een afwisselende functie

Ruimte om jezelf te zijn

Het motto van Woonzorgnet is ‘Jezelf zijn’. We kijken echt naar wie onze cliënten zijn en op welke manier en in welk tempo ze kunnen en willen meedoen in de maatschappij. Als Trajectbegeleider help je ze daarbij. Dat kan alleen als ook jij jezelf bent. Daarom is daar bij ons alle ruimte voor.

Over Woonzorgnet

Woonzorgnet is een groeiende zorgaanbieder die het leven van mensen met een GGZ-indicatie zo goed mogelijk op de rit wil krijgen. Denk aan jongeren of volwassenen met verslavingsproblematiek, autisme, psychiatrische indicatie of licht verstandelijke beperking. We helpen ze bij wonen, sociale relaties, werken en een zinvolle dagbesteding. We hebben kleinschalige woonvoorzieningen en bieden ambulante ondersteuning.  

Bijzondere wisselwerking  

Als Trajectbegeleider ga je op een woongroep werken. Jij kent die dynamiek en laat je niet snel van je stuk brengen. Met jouw positieve houding, jouw energie, je humor en je motiverende woorden weet jij cliënten echt in beweging te krijgen: jij bewaakt het traject dat je samen met de begeleiders inzet.  

Het klopt: ik heb psychiatrische problemen. Maar mag ik alsjeblieft normaal bekeken worden? Ik heb in instellingen gezeten en daar ‘moesten’ we van alles. Tuurlijk, hier zijn ook regels. En ze stimuleren je om mee te doen aan dingen. Maar je wordt niet beoordeeld naar wat je presteert. 

Passen we bij elkaar? 

Ben je een zorgprofessional met een groot hart voor mensen die uitdagingen hebben op het gebied van verslavingsen autisme, psychiatrische indicatie of licht verstandelijke beperking , dan is de kans groot dat we bij je passen. Zeker als je gevoel voor verantwoordelijkheid hebt en van aanpakken houdt. Dat we bij elkaar passen, vinden we heel belangrijk. Juist omdat we in onze woongroep leven en werken als één grote familie. We leren je dus het liefst goed kennen.

Ben je in het bezit van een relevant hbo-diploma en heb je minimaal twee jaar ervaring in de GGZ? Dan willen we heel graag weten wie je bent! 

Jouw toekomst in de zorg 

Ben je starter of een ervaren zorgprofessional? Heb je de ambitie verder te groeien in je vak of om nieuwe vaardigheden te leren? Wij geven graag samen met jou je toekomst in de zorg vorm. Omdat Woonzorgnet deel uitmaakt van een grote zorgorganisatie, heb je alle kansen om je verder te ontwikkelen en om andere functies te ontdekken.    

Onze vacatures

Vind jouw nieuwe baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

Kijk ook eens naar

Groepsondersteuner

Lees meer

Werken bij Woonzorgnet

Lees meer