Bloemendael BaarnVerpleegkundige

  • Woonzorg

Bloemendael in Baarn is voor de bewoners hun vaste, vertrouwde plek. Maar jij hebt er juist veel variatie in wat je doet! Omdat we in ons luxueuze woonhuis het ritme van onze bewoners volgen, is geen dag hetzelfde. En binnen het kleine, hechte team heb je veel verschillende taken en verantwoordelijkheden. Als jij graag met aandacht de beste zorg biedt en van aanpakken houdt, dan ben je als Verpleegkundige welkom bij Bloemendael!

Bekijk onze vacatures
  • Je thuis voelen in een hecht team
  • Elke dag is anders
  • Alle tijd om een band op te bouwen met bewoners

Jouw band met bewoners

In Bloemendael ontmoet je ouderen die nu zorg nodig hebben en ouderen die in de toekomst graag ondersteuning willen. Daarnaast is er een dagbesteding voor bewoners met dementie. Dat maakt je werk als Verpleegkundige bij Bloemendael zo divers. En wat je werk zo prettig maakt, is dat we in deze comfortabele omgeving alles met veel aandacht doen.  

Bewoners echt leren kennen en een band opbouwen, daar krijg je alle tijd voor. Want alleen als je bewoners goed kent weet je waar iemand blij van wordt en hoe zijn of haar dag steeds zo fijn mogelijk kunt maken. 

De mooie momenten vind ik als bewoners je zien en zeggen hoe leuk ze het vinden dat ik er weer ben.

Levendige woonomgeving

In onze levendige woonomgeving met een fijne, warme sfeer ben je verantwoordelijk voor het verzorgen, begeleiden en verplegen van onze bewoners. Je legt verslag van de zorgverlening en volgt signalen over de zorg vanuit het team op. Ook ben je het aanspreekpunt voor familie, mantelzorgers of huisartsen. 

Tijdens je dienst volg je net als je collega’s het ritme en de wensen van de bewoners. Bijvoorbeeld hoe vroeg ze opstaan, of ze een ommetje maken of een spelletje spelen en hoe laat ze naar bed gaan. Dat maakt voor jou elke dag verrassend anders! 

Doen wat je leuk vindt

Je werkt bij Bloemendael in een klein, betrokken team, waarin iedereen gelijkwaardig is. We gaan samen met je kijken waar je energie van krijgt, waarin je je wilt ontwikkelen en waar je hart ligt. Want we laten je het liefst doen wat je leuk vindt. Zo halen we het beste in jou én ons team naar boven! 

Er is in ons woonhuis een gezellige en open sfeer met veel persoonlijke aandacht en interesse in elkaar. Collega’s kijken hier echt naar elkaar om en stemmen onderling alle werkzaamheden af. 

Bewoners vinden het fantastisch als je de tijd voor ze neemt. Die tijd krijg je hier ook echt.

Passen we bij elkaar?

Ben je een zorgprofessional met een groot hart voor kwetsbare ouderen, dan zou het zomaar kunnen dat Bloemendael bij je past. Dat we bij elkaar passen, vinden we heel belangrijk. Juist omdat we in onze fijne woon- en zorgvoorziening leven en werken als één grote familie. We leren je dus het liefst goed kennen.  

Ben je in het bezit van een mbo- of hbo-diploma Verpleegkundige en ben je minstens 18 uur per week beschikbaar? Dan willen we heel graag weten wie je bent! 

Ik doe dit werk heel graag. Het is ook heel dankbaar werk: collega’s en bewoners laten heel duidelijk merken hoe blij ze met je zijn.

Jouw toekomst in de zorg

Heb je de ambitie om verder te groeien in je vak of zit jij als Verpleegkundige juist goed op je plek? Wil jij je persoonlijk ontwikkelen door nieuwe inzichten op te doen of bepaalde vaardigheden te trainen? Wij geven graag samen met jou je toekomst in de zorg vorm. Omdat Bloemendael deel uitmaakt van een grote organisatie, heb je alle kansen om je verder te ontwikkelen en om andere functies te ontdekken.

Onze vacatures

Vind jouw nieuwe baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

Kijk ook eens naar

Werken bij Bloemendael

Lees meer

Verpleegkundige in de woonzorg

Lees meer

Verpleegkundige in de thuiszorg

Lees meer