Bloemendael BaarnWoonondersteuner

  • Woonzorg

Ben jij iemand bij wie mensen zich snel thuis voelen? Dan ben je als Woonondersteuner bij Bloemendael op je plek! Want in onze exclusieve woon- en zorgvoorziening zijn ouderen echt thuis. Met een klein team maken we hier in Baarn het leven voor iedereen zo fijn mogelijk. Ons team en onze bewoners rekenen graag op iemand die van elk huis een thuis kan maken. Ben jij dat?

Bekijk onze vacatures
  • Vrijheid om de taken te doen die jij leuk vindt
  • We kijken naar waar jouw krachten liggen
  • Doorgroeimogelijkheden: die zijn er ook voor jou!

Net als thuis

Bij Bloemendael nemen we alle tijd voor de geduldige aandacht die we onze bewoners graag geven. Onze bewoners zijn ouderen die nu zorg nodig hebben en ouderen die in de toekomst graag zorg ontvangen. Ook bieden we dagbesteding voor bewoners met dementie. Voor al die verschillende mensen heb je een luisterend oor. 

Je vindt het leuk om een praatje te maken, een rondje te wandelen of een spelletje te doen. Daarnaast help je ze met de dagelijkse dingen als opstaan, aan- en uitkleden en eten en drinken. Net als thuis draai je ook hier je hand niet om voor huishoudelijke taken.

Het mooiste van mijn werk is om te zien hoe blij de bewoners kunnen zijn met iets kleins. Hoe ontzettend ze nog genieten van het leven.

Het ritme van bewoners 

Onze exclusieve woon- en zorgvoorziening in Baarn is voor jou een unieke werkplek: het huis ademt luxe en sfeer, collega’s kijken er echt naar elkaar om én er is volop ruimte om te doen wat jíj leuk vindt of waar je als zorgprofessional in wilt groeien! Bij Bloemendael heb je een ochtend-, dag-, avond- of nachtdienst en bepaal je met ons wat het beste bij jouw leven past.  

Wanneer je ook begint, je spreekt eerst je collega’s om te horen wat er allemaal gebeurd is, welke bewoner bijzondere aandacht nodig heeft en wie van jullie welke taken oppakt. Tijdens je dienst volg je heel flexibel het ritme en de wensen van de bewoners. Dat maakt voor jou elke dag anders!

Betrokkenheid binnen je team

In ons comfortabele woonhuis is het team klein, hecht en betrokken. Betrokken bij de bewoners én bij elkaar. Onderling regelen we de zorg en alles daaromheen in goed overleg. In je team is iedereen gelijkwaardig en binnen een open sfeer kun je rekenen op veel persoonlijke aandacht en interesse in elkaar. Indirecte zorgtaken zoals het maken van een zorgplan of het bijwonen van het multidisciplinair overleg roosteren we voor je in. Dat hoef je dus niet tussendoor of na je dienst te doen. Want we vinden jouw tijd net zo belangrijk als die van onze bewoners.

Ik behandel alle bewoners alsof het mijn eigen ouders zijn. Wanneer je merkt dat ze echt blij met je zijn: daar doe je het voor.

Passen we bij elkaar?

We leren je graag goed kennen om te kijken of we bij elkaar passen. Juist omdat we in onze woon- en zorgvoorziening leven en werken als één grote familie. Als je gevoel voor verantwoordelijkheid hebt, van aanpakken houdt en een groot hart voor kwetsbare ouderen hebt, dan past Bloemendael vast goed bij jou. Ben je ook nog minstens 24 uur per week beschikbaar en flexibel beschikbaar? Dan maken we graag snel kennis met je!

Ik kom niet uit de zorg. Ik ben hier omdat ik mensen wil helpen. Daar krijg ik in dit woonhuis de kans voor in de breedste zin van het woord. 

Jouw toekomst in de zorg 

Ben je starter of een ervaren zorgprofessional? Wil je dag- en avonddiensten draaien of ben je meer een nachtbraker? Heb je de ambitie om Verzorgende IG of Verpleegkundige te worden of zit jij juist goed op je plek als Woonondersteuner? Wij geven graag samen met jou je toekomst in de zorg vorm. Omdat Bloemendael deel uitmaakt van een grote zorgorganisatie, heb je alle kansen om je verder te ontwikkelen en om andere functies te ontdekken.

Onze vacatures

Vind jouw nieuwe baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

Kijk ook eens naar

Woonondersteuner in de woonzorg

Lees meer

Serviceassistent bij Compartijn

Lees meer