Bloemendael BaarnHelpende (Plus)

  • Woonzorg

Wil je een takenlijstje afwerken of ouderen bijzondere aandacht geven? Als je liever het laatste doet, dan krijg je bij ons alle ruimte en kansen. Ontdek jij waar onze bewoners blij van worden en bezorg je ze steeds weer een mooie dag? Geef je graag aandacht zonder haast en houd je van aanpakken? Dan past de rol van Helpende in onze exclusieve woon- en zorgvoorziening Bloemendael in Baarn vast heel goed bij je!

Bekijk onze vacatures
  • Je thuis voelen in een hecht team
  • Elke dag is anders
  • Alle tijd om een band op te bouwen met bewoners

Meebewegen met bewoners

Welke zorg en ondersteuning onze bewoners nodig hebben, wisselt enorm. Je ontmoet ouderen die nu zorg nodig hebben en ouderen die in de toekomst graag ondersteuning willen. Daarnaast is er een dagbesteding voor bewoners met dementie. Dat maakt je werk afwisselend en uitdagend.  

Wij bewegen mee met de behoeften van bewoners: van lichte tot intensieve zorg. We hebben daarom uiteenlopende aandachtsgebieden waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan specialistische zorg als wondzorg. Ook op het gebied van zorgkwaliteit kun je trainingen volgen en vakkennis opdoen. Zo groei je in je vak.  

Het is hier heel divers. Er zijn bewoners met een rolstoel en met dementie, maar ook bewoners die lichamelijk en geestelijk nog heel goed zijn.

Een unieke werkplek

Onze exclusieve woon- en zorgvoorziening  voor ouderen in Baarn is voor jou een unieke werkplek: het huis ademt luxe en sfeer, collega’s kijken er echt naar elkaar om én er is volop ruimte om te doen wat jíj leuk vindt of waar je als zorgprofessional in wilt groeien! 

Of je nu in de ochtend, de middag of de avond begint, je spreekt eerst je collega’s om te horen wat er allemaal gebeurd is, welke bewoner bijzondere aandacht nodig heeft en wie van jullie welke taken oppakt. Tijdens je dienst volg je heel flexibel het ritme en de wensen van de bewoners. Dat maakt voor jou elke dag anders! 

Een betrokken team

In ons luxe woonhuis werk je met een klein en hecht team, waarin iedereen gelijkwaardig is. Er heerst een gezellige en open sfeer met veel persoonlijke aandacht en interesse in elkaar. Onderling regelen we de zorg en alles daaromheen in goed overleg.  

Indirecte zorgtaken zoals het maken van een zorgplan of het bijwonen van het multidisciplinair overleg roosteren we voor je in. Dat hoef je dus niet tussendoor of na je dienst te doen. We nemen er juist tijdens je werk alle tijd en aandacht voor. Zo laten we zien dat we jou net zo belangrijk vinden als onze bewoners. 

Vanochtend heb ik nog de nagels van een bewoonster gelakt. Daar was ze superblij mee. Dat soort kleine dingen doen het ‘m.

Passen we bij elkaar?

Dat we bij elkaar passen, vinden we heel belangrijk. Juist omdat we in onze luxe woon- en zorgvoorziening leven en werken als één grote familie. Ben je een zorgprofessional met een groot hart voor kwetsbare ouderen, dan is de kans groot dat we bij je passen. Zeker als je gevoel voor verantwoordelijkheid hebt en van aanpakken houdt. We leren je dus het liefst goed kennen.  

Ben je in het bezit van een diploma Helpende Zorg & Welzijn op mbo-niveau 2 en ben je minstens 18 uur per week beschikbaar? Dan willen we heel graag weten wie je bent! 

Ik werk 32 uur en volg één dag in de week een opleiding. Op mijn werk helpen mijn collega’s me met studie-opdrachten. Zo komen theorie en praktijk mooi samen.

Jouw toekomst in de zorg

Is Helpende wat je het liefst bent en blijft of heb je bijvoorbeeld de ambitie om VIG’er of Verpleegkundige te worden? Wij geven graag samen met jou je toekomst in de zorg vorm. Omdat Bloemendael deel uitmaakt van een grote organisatie, heb je alle kansen om je verder te ontwikkelen en om andere functies te ontdekken.

Bekijk ook eens

Werken bij Bloemendael

Lees meer

Helpende (Plus) bij Compartijn

Lees meer

Helpende (Plus) bij Wonen bij September

Lees meer