Wonen bij SeptemberHelpende (Plus)

  • Woonzorg

Alle vacatures van Wonen bij September en onze andere zorglabels zoals Compartijn en Allerzorg, die vind je vanaf nu op onze nieuwe website: deleukstezorgbaan.nl. Wil jij als Helpende (Plus) ouderen met dementie ongehaaste aandacht geven? Ontdekken waar een bewoner écht blij van wordt? En houd je van aanpakken? Dan ben je bij Wonen bij September op je plek! Ontdek de Helpende vacatures hieronder.

Bekijk onze vacatures
  • Maak het verschil door oprechte aandacht te geven
  • Het leefplezier van bewoners is jouw werkplezier
  • Je krijgt alle tijd voor dat kopje koffie en kletspraatje met bewoners

Meer aandacht en tijd 

We hoeven jou niet te vertellen wat een Helpende of Helpende Plus doet, maar bij ons doen we het net even anders: met meer aandacht en tijd voor onze bewoners met dementie. Dat betekent dat je steeds het antwoord weet te vinden op de vraag waar een bewoner blij van wordt. Leefplezier noemen wij dat. Je kijkt naar iemands leven, hobby’s, routines en wensen, soms samen met de familie en naasten van een bewoner. Zo ontstaat een persoonlijk Leefplezier-plan met alles waar een bewoner blij van wordt. Vanuit die basis bouw je samen een band op.  

 Het is mooi om er juist voor ouderen met dementie te zijn. Om de troostende arm te zijn, de sterke schouder of het luisterend oor. Bij Wonen bij September is er alle tijd voor om bewoners echt die persoonlijke aandacht te geven.

Als Helpende (Plus) is elke dag anders

In een woonhuis heb je of een ochtend-, dag-, of avonddienst. We vragen flexibiliteit in de soorten diensten die je draait, maar denken ook met je mee: zodat jouw werkrooster past bij jouw leven.  

Je dienst begint met je collega’s om tafel: jullie bespreken wat er die dag of nacht is gebeurd en verdelen de taken. Tijdens je dienst volg je heel flexibel het ritme en de wensen van de bewoners. Hoe vroeg ze opstaan, wanneer en wat ze eten, of ze een ommetje maken of een spelletje spelen, hoe laat ze naar bed gaan: de bewoners zijn aan zet. Dat maakt voor jou elke dag verrassend anders! 

Voel je thuis in je team! 

Werk je het liefst in een klein, betrokken team dat samen voor één taak staat? Dan voel je je bij Wonen bij September snel op je plek:

  • In je team is iedereen gelijkwaardig. Met elkaar zijn jullie verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en verzorging van de bewoners.
  • Er is een gezellige en open sfeer met veel persoonlijke aandacht en interesse in elkaar.
  • Onderling stem je alle werkzaamheden af, zodat je van elkaar leert en voldoende afwisseling in je werk houdt. Zo zorg je ook steeds voor elkaars werkplezier.  

De band die je opbouwt met bewoners is zo sterk, dat het bijna voelt als familie. Je merkt elke dag dat je echt belangrijk voor ze bent en dat geeft heel veel voldoening.

Ontdek of Wonen bij September bij je past 

Ben je een zorgprofessional met een groot hart voor ouderen met dementie, dan is de kans groot dat we bij je passen. Zeker als je gevoel voor verantwoordelijkheid hebt en van aanpakken houdt. Dat we bij elkaar passen, vinden we heel belangrijk. Juist omdat we in onze woonhuizen leven en werken als één grote familie. We leren je dus het liefst goed kennen.

Ben je in het bezit van een diploma Verzorgende IG op mbo-niveau 2 en ben je minstens 18 uur per week beschikbaar? Dan willen we heel graag weten wie je bent! Bekijk de Helpende (Plus) vacatures hieronder.

Geduld komt bij dit werk van pas, maar ook creativiteit. De bewoners zijn allemaal zo anders. De een leeft op van tuinieren, de ander van puzzelen. Het is leuk om dat samen te ontdekken.

Jouw doorgroeimogelijkheden als Helpende (Plus)

Ben je starter of een ervaren zorgprofessional? Wil je de dag- en avonddiensten draaien of ben je meer een nachtbraker? Heb je de ambitie om VIG’er of Verpleegkundige te worden of zit jij juist goed op je plek als Helpende? Wij geven graag samen met jou je toekomst in de zorg vorm. Omdat Wonen bij September deel uitmaakt van een grote organisatie, heb je alle kansen om je verder te ontwikkelen en om andere functies te ontdekken. 

Helpende Plus vacatures in heel Nederland

Wil je een betekenisvolle bijdrage leveren aan het leven van ouderen met dementie? Ontdek de Helpende Plus vacatures en Helpende vacatures in onze kleinschalig verzorgingshuizen in heel Nederland. 

Nog vragen? Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking met onze recruiters. Zij vertellen je graag alles over het werk als Helpende waarin warme, persoonlijke zorg centraal staat. 

Collega's vertellen

Ontdek hoe het is om bij Wonen bij September te werken.

Gerrie

Verzorgende IG bij September in Ede

''Wat mij vooral aanspreekt aan Wonen bij September is dat er meer tijd is. Ik kan de bewoners echt persoonlijke aandacht geven en heb daarbij geen haast. Dat is zorgen zoals ik dat graag zou willen. Ik heb heel bewust de overstap gemaakt naar de zorg, omdat ik iets wil betekenen voor mensen en bij Wonen bij September kan dat.''

Lees meer

Monique

Woonondersteuner September Muiden

Ik help bij het ontbijt, de lunch en doe allerlei leuke dingen met de bewoners. Het geeft me zoveel voldoening als ik zie dat ik bewoners een fijne dag kan bezorgen.”

Lees meer

Onze vacatures

Vind jouw nieuwe baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

Kijk ook eens naar

Helpende Plus in de thuiszorg

Lees meer

Helpende (Plus) bij Compartijn

Lees meer

Verzorgende IG in de woonzorg

Lees meer