CompartijnHelpende (Plus)

  • Woonzorg

Alle vacatures van Compartjin en onze andere zorglabels zoals Wonen bij September en Allerzorg, vind je vanaf nu op onze nieuwe website: deleukstezorgbaan.nl. Werken als Helpende bij Compartijn: dat is geen takenlijstjes afwerken, maar ongehaaste, persoonlijke aandacht geven aan bewoners met dementie en/of lichamelijke beperking. Word jij daar blij van? Dan past de functie van Helpende (Plus) bij Compartijn vast bij jou!

Bekijk onze vacatures
  • Gewoon jezelf zijn en hart hebben voor de zorg
  • Je hebt de gave om mensen thuis te laten voelen
  • Je bent geduldig en houdt van aanpakken

Zorgen met geduld en aandacht 

Wat een Helpende (Plus) doet, weet je zelf natuurlijk heel goed. Bij Compartijn doe je het zonder haast. In onze luxe woonhuizen ontbreekt het bewoners aan niets en zeker niet aan aandacht. Je krijgt alle tijd om je in onze bewoners te verdiepen en te ontdekken waar ze blij van worden. Hun leefplezier is de basis voor de geduldige, individuele zorg die jij ze biedt.  

In ons woonhuis ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen en begeleiden van bewoners en wat huishoudelijke taken. Koken valt daar niet onder, want bij Compartijn zorgt een chef-kok voor alle avondmaaltijden. En daar geniet jij mooi van mee! 

Door de kleinschaligheid ligt de werkdruk hier wat lager dan bij andere zorginstellingen. Hier heb je veel meer momenten om bewoners echt exclusieve aandacht te geven.

Elke dag verrassend anders 

In een woonhuis heb je een ochtend-, dag-, of avonddienst. We kijken graag met je mee wat het beste bij jouw leven past. Aan het begin van je dienst praat je eerst bij met je collega’s en verdelen jullie daarna de taken. Tijdens je dienst volg je het leefritme waar de bewoners zelf voor kiezen. We geven ze graag zo veel mogelijk regie over hun dagindeling.  Dat maakt ook voor jou elke dag verrassend anders.

Voel je snel thuis in je team 

Bij Compartijn zul je je, net al onze bewoners, snel thuis voelen. Je werkt in een klein, betrokken team met woonassistenten, serviceassistenten, verzorgenden, verpleegkundigen en een locatiemanager. In je team is iedereen gelijkwaardig. Er is een gezellige en open sfeer met veel persoonlijke aandacht en interesse in elkaar. Onderling stem je alle werkzaamheden af, zodat je van elkaar leert en voldoende afwisseling in je werk houdt. Want naast leefplezier voor bewoners vinden we jouw werkplezier belangrijk.  

Als ik binnenkom, maak ik eerst een rondje langs alle collega’s en bewoners. Ik wil graag weten hoe hun dag tot dan toe was en wat ze van deze dag verwachten.

Passen we bij elkaar?  

In onze woonhuizen leven en werken we als één grote familie. Daarom vinden we heel belangrijk dat we bij elkaar passen. Ben je een zorgprofessional met een groot hart voor kwetsbare ouderen, dan is de kans groot dat we bij jou passen. Zeker als je gevoel voor verantwoordelijkheid hebt en van aanpakken houdt.  

Ben je in het bezit van een diploma Helpende (Plus) op mbo-niveau 2 en ben je minstens 16 uur per week beschikbaar? Dan leren we je graag goed kennen! 

Jouw toekomst in de zorg 

Ben je starter of een ervaren zorgprofessional? Wil je dag- en avonddiensten draaien of ben je meer een nachtbraker? Heb je de ambitie om VIG’er of Verpleegkundige te worden of zit jij juist goed op je plek als Helpende? Wij geven graag samen met jou je toekomst in de zorg vorm. Omdat Compartijn deel uitmaakt van een grote organisatie, heb je alle kansen om je verder te ontwikkelen en om andere functies te ontdekken.    

Het is zo liefdevol hier. Je krijgt van je collega’s en van bewoners heel veel liefde en warmte terug. Soms mis ik ze gewoon als ik thuis ben!

Verhalen van collega's

Ontdek meer over het werken bij Compartijn

Erik en Jim

Koks bij Huize de Compagnie in Ede

Jim: “We luisteren altijd goed naar de wensen van onze bewoners, met wie we echt een band opbouwen. We spelen ook wel eens een potje schaak met hen of maken samen een wandeling. Je hoort dan bijvoorbeeld dat een meneer vroeger altijd op vrijdag een haring ging halen. Nou, dan weten wij wat ons te doen staat!”

Lees meer

Hans

Verzorgende IG bij Compartijn

''Ik krijg hier alle kansen om me verder te ontwikkelen! Ook als je, zoals ik, al 42 jaar in de zorg werkt. Je bent nooit uit ontwikkeld! Er is aandacht voor mijn krachten.''

Lees meer

Onze vacatures

Vind jouw nieuwe baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

Kijk ook eens naar

Werken bij Compartijn

Lees meer

Helpende Plus in de thuiszorg

Lees meer

Helpende (Plus) bij Wonen bij September

Lees meer