CompartijnLocatiemanager

 • Woonzorg

Zie jij het zitten om het visitekaartje van één van onze mooie woonzorg locaties te worden en zorg te dragen voor het verder uitbouwen van een goed lopend woonhuis? Zorg jij voor een glimlach bij zowel onze bewoners als onze collega’s?

Bekijk onze vacatures
 • Zorgen zonder haast
 • Leer bewoners écht goed kennen en geef hen Leefplezier
 • Werken in een omgeving dat voelt als thuis

Een veelzijdige functie

De functie van locatiemanager is zeer veelzijdig en vraagt ondernemerschap en flexibiliteit. Je hebt een brede verantwoordelijkheid van operationele regelzaken, commerciële inzet tot integrale (financiële en zorginhoudelijke) eindverantwoordelijkheid.

Ieder huis is weer anders, maar één ding hebben ze gemeen: het voelt overal warm en geborgen aan. Niet alleen door de inrichting, maar vooral door de zorg en aandacht die mensen hier krijgen. 

Jij laat bewoners, familie en collega's zich thuisvoelen

Als locatiemanager ben je het visitekaartje van de locatie en weet je een sfeer te creëren waarin bewoners en familie zich welkom en thuis voelen. Je bent integraal verantwoordelijk voor aansturing. Je werkt veel samen met collega leidinggevenden uit dezelfde regio en jullie hebben ook structureel een overleg samen. Daarnaast kun je een beroep doen op professionele stafmedewerkers (kwaliteit, zorgverkoop, ICT, HR, communicatie etc.) die op ons servicekantoor in Woerden werken.

Verder draag je onder andere zorg voor:

 • Een goed commercieel beleid en continue bezetting van appartementen door bewoners met een zorgindicatie;
 • Het opbouwen en onderhouden van relaties met verwijzers zoals huisartsen, casemanagers en ziekenhuizen in de omgeving;
 • Leidinggeven aan een team van verpleegkundigen, verzorgenden IG, helpenden en woonondersteuners, service-assistenten en koks;
 • Het afstemmen van de begroting van de personele bezetting op de geïndiceerde zorg van de bewoners.

Ik zie bewoners én medewerkers genieteb en voel dat mensen hier gelukkig zijn. Ik word iedere keer weer bevestigd in mijn keuze om te werken bij deze prachtige organisatie!

Wat bieden wij jou?

Een brede en zelfstandige functie in een kleinschalig woonhuis, binnen een ambitieuze organisatie. Er is veel ruimte voor jouw inbreng en ontwikkeling. Je kunt een actieve bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het woonhuis en Compartijn in het geheel.

Verder bieden we je het volgende:

 • Salaris van max. € 5.196,92 per maand o.b.v. 36 uur (conform cao VVT FWG 60), afhankelijk van ervaring.
 • Ruim 29 vakantiedagen per jaar o.b.v. 36 uur.
 • Extra ruime reiskostenvergoeding van € 0,21 per km en thuiswerkvergoeding van € 2,15 per dag.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33%, goed pensioen en een fiscaal aantrekkelijk meerkeuzesysteem voor de voordelige aanschaf van bijvoorbeeld een (elektrische) fiets, mobiele telefoon of fitnessabonnement.
 • Wil jij jezelf blijven ontwikkelen of doorleren? Wij bieden jou interne opleidingen aan die aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden.

  Collega's vertellen

  Ontdek het werken bij Compartijn

  Erik en Jim

  Koks bij Huize de Compagnie in Ede

  Jim: “We luisteren altijd goed naar de wensen van onze bewoners, met wie we echt een band opbouwen. We spelen ook wel eens een potje schaak met hen of maken samen een wandeling. Je hoort dan bijvoorbeeld dat een meneer vroeger altijd op vrijdag een haring ging halen. Nou, dan weten wij wat ons te doen staat!”

  Lees meer

  Hans

  Verzorgende IG bij Compartijn

  ''Ik krijg hier alle kansen om me verder te ontwikkelen! Ook als je, zoals ik, al 42 jaar in de zorg werkt. Je bent nooit uit ontwikkeld! Er is aandacht voor mijn krachten.''

  Lees meer

  Onze vacatures

  Vind jouw nieuwe baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ bij jou in de buurt!

  Bekijk alle vacatures

  Bekijk ook eens

  Werken bij Compartijn

  Lees meer

  Werken bij Wonen bij September

  Lees meer