Bloemendael BaarnVerzorgende IG

  • Woonzorg

Bloemendael in Baarn is het thuis van onze bewoners. Zij bepalen het ritme en dus ook hoe jouw werkdag loopt. Dat geeft jou alle ruimte en kansen om zorg te bieden die past bij de persoonlijke wensen en behoeften van iedere bewoner. Krijg jij energie van ongehaaste aandacht geven? Dan voel je je vast thuis als Verzorgende IG bij Bloemendael! 

Bekijk onze vacatures
  • Je thuis voelen in een hecht team
  • Elke dag is anders
  • Alle tijd om een band op te bouwen met bewoners

Extra afwisselend werk

In onze luxueuze woon- en zorgvoorziening maak je kennis met ouderen die nu zorg nodig hebben en ouderen die in de toekomst graag ondersteuning willen. Daarnaast is er een dagbesteding voor bewoners met dementie. Omdat de zorgvraag van onze bewoners voortdurend verandert, verandert dus ook jouw werk steeds.  

 Bij Bloemendael is de combinatie van verzorgen, begeleiden en huishoudelijke taken dus extra afwisselend. Je zult zien dat bij ons geen dag hetzelfde is!  

Bloemendael laat je vrij om werk te doen dat je leuk vindt. Ik houd me graag met de registratie bezig, terwijl een collega liever aan het bed staat. Op basis daarvan verdeel je met elkaar de taken.

Tijd voor persoonlijke, onverdeelde aandacht

Als Verzorgende IG vervul je een heel belangrijke rol in het dagelijkse leven van onze bewoners. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de verzorgende taken die logisch binnen je takenpakket vallen, maar hebt juist ook oog voor het belang van persoonlijke en individuele aandacht. Voor die exclusieve aandacht is juist in de warme sfeer van ons exclusieve huis alle tijd.

Met jouw onverdeelde aandacht draag je elke dag bij aan het prettige woon- en leefklimaat, waarin onze bewoners zo veel mogelijk de regie over hun eigen leven houden.

Gelijkwaardigheid in je team

Bij Bloemendael werk je in een klein, betrokken team dat samen één taak heeft: elke bewoner iedere dag een fijne dag bezorgen. Met elkaar zijn jullie daar verantwoordelijk voor. In je team is iedereen gelijkwaardig. Onderling stem je alle werkzaamheden af, zodat je van elkaar leert en voldoende afwisseling in je werk houdt. Zo zorg je ook steeds voor elkaars werkplezier. Er is een gezellige en open sfeer met veel persoonlijke aandacht en interesse in elkaar.

Binnen het team kun je met alles bij elkaar terecht en je ondersteunt elkaar. Je staat er echt nooit alleen voor.

Passen we bij elkaar?

Je zou kunnen zeggen dat we in Bloemendael leven en werken als één grote familie. Daarom vinden we het belangrijk dat we goed bij elkaar passen. Als jij een zorgprofessional bent met een groot hart voor kwetsbare ouderen, dan passen wij misschien wel heel goed bij je. Zeker als je gevoel voor verantwoordelijkheid hebt en van aanpakken houdt.  

Ben je ook in het bezit van een diploma Verzorgende IG op mbo-niveau 3 en ben je minstens 18 uur per week beschikbaar? Dan willen we heel graag weten wie je bent!

De bewoners zijn niet te gast in Bloemendael, wij zijn als zorgmedewerkers te gast in het huis van de bewoners.

Jouw toekomst in de zorg

Ben je starter of een ervaren zorgprofessional? Wil je dag- en avonddiensten draaien of ben je meer een nachtbraker? Heb je de ambitie om VIG’er of Verpleegkundige te worden of zit jij juist goed op je plek als verzorgende? Wij geven graag samen met jou je toekomst in de zorg vorm. Omdat Bloemendael deel uitmaakt van een grote zorgorganisatie, heb je alle kansen om je verder te ontwikkelen en om andere functies te ontdekken.

Onze vacatures

Vind jouw nieuwe baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

Kijk ook eens naar

Verzorgende IG bij Compartijn

Lees meer

Verzorgende IG in de thuiszorg

Lees meer

Verzorgende IG bij Wonen bij September

Lees meer