CompartijnVerzorgende IG

  • Woonzorg

Alle vacatures van Compartjin en onze andere zorglabels zoals Wonen bij September en Allerzorg, vind je vanaf nu op onze nieuwe website: deleukstezorgbaan.nl. Werken als Verzorgende IG bij Compartijn betekent werken in een woonhuis waar bewoners de regie hebben over hun dag. Hun ritme bepaalt dus hoe jouw werkdag loopt. Jij krijgt alle vrijheid om de zorg te bieden die past bij de persoonlijke wensen en behoeften van iedere bewoner. Krijg jij energie van ongehaaste aandacht geven? Dan voel jij je als Verzorgende IG vast thuis bij Compartijn.

Bekijk onze vacatures
  • Gewoon jezelf zijn en hart hebben voor de zorg
  • Je hebt de gave om mensen thuis te laten voelen
  • Je bent geduldig en houdt van aanpakken

Luxe omgeving 

In de luxe omgeving van onze woonhuizen geven we ouderen met dementie of fysieke beperkingen aandacht zonder op de klok te kijken. Het werk dat jij als Verzorgende IG doet, kun je dus doen zonder haast. Je hebt tijd om de bewoners echt te leren kennen en een band met ze op te bouwen. Zo ontdek je wat hen leefplezier geeft en hoe je ze een fijne dag kunt bezorgen.  

Bij Compartijn ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen en begeleiden van bewoners en wat huishoudelijke taken. Een keukenprinses of -prins hoef je niet te zijn, want bij Compartijn zorgt een chef-kok voor alle avondmaaltijden. En jij kunt ook aanschuiven! 

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat je echt het verschil kan maken in iemands dag.

Elke dag is anders 

In ons woonhuis werk je in ochtend-, avond- of nachtdiensten. Samen met jou kijken we welk rooster bij jouw leven past. En met je collega’s onderling verdeel je de taken en bespreek je bijzonderheden. Het ritme waar de bewoners zelf voor kiezen, bepaalt steeds hoe je dag loopt. Hoe vroeg ze opstaan, wanneer en wat ze eten, of ze een ommetje maken of een spelletje spelen, hoe laat ze naar bed gaan: hun dag is nooit hetzelfde. En daarmee jouw dag ook niet. Fijn toch? 

Voel je snel thuis in je team  

De werksfeer met je collega’s is open, vriendelijk en gezellig. De woonassistenten, serviceassistenten, helpenden, verpleegkundigen en de locatiemanager: je staat allemaal voor dezelfde taak. Daarom kijkt iedereen naar elkaar om en voel je je snel thuis in zo’n team. Iedereen zorgt dat je van elkaar blijft leren en voldoende afwisseling in je werk houdt. Zo help je elkaar aan zo veel mogelijk werkplezier! 

Ik denk dat je voor Compartijn moet komen werken omdat ze echt naar jou als persoon kijken. Ze kijken met je mee naar wat bij jou past, bijvoorbeeld bij het maken van roosters.

Passen we bij elkaar? 

In onze luxe woonhuizen leven en werken we heel nauw samen. We hebben allemaal een groot hart voor kwetsbare ouderen. Heb jij dat ook, dan is de kans groot dat we bij je passen. En dat jij bij Compartijn past. Zeker als je gevoel voor verantwoordelijkheid hebt en van aanpakken houdt.  
 
Ben je in het bezit van een diploma Verzorgende IG op mbo-niveau 3 en ben je minstens 16 uur per week beschikbaar? Dan willen we heel graag weten wie je bent! 

Elke dag is anders hier en je kunt veel improviseren. Er wordt veel zelfstandigheid van je verwacht.

Jouw toekomst in de zorg 

Ben je starter of een ervaren zorgprofessional? Wil je dag- en avonddiensten draaien of ben je meer een nachtbraker? Heb je de ambitie om EVV'er of Verpleegkundige te worden of zit jij juist goed op je plek als verzorgende? Wij geven graag samen met jou je toekomst in de zorg vorm. Omdat Compartijn deel uitmaakt van een grote zorgorganisatie, heb je alle kansen om je verder te ontwikkelen en om andere functies te ontdekken.  

Verhalen van collega's

Ontdek meer over het werken bij Compartijn

Hans

Verzorgende IG bij Compartijn

''Ik krijg hier alle kansen om me verder te ontwikkelen! Ook als je, zoals ik, al 42 jaar in de zorg werkt. Je bent nooit uit ontwikkeld! Er is aandacht voor mijn krachten.''

Lees meer

Erik en Jim

Koks bij Huize de Compagnie in Ede

Jim: “We luisteren altijd goed naar de wensen van onze bewoners, met wie we echt een band opbouwen. We spelen ook wel eens een potje schaak met hen of maken samen een wandeling. Je hoort dan bijvoorbeeld dat een meneer vroeger altijd op vrijdag een haring ging halen. Nou, dan weten wij wat ons te doen staat!”

Lees meer

Onze vacatures

Vind jouw nieuwe baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

Kijk ook eens naar

Werken bij Compartijn

Lees meer

Verzorgende IG bij Wonen bij September

Lees meer

Verzorgende IG in de thuiszorg

Lees meer