Wonen bij SeptemberVerzorgende IG

  • Woonzorg

Alle Verzorgende IG vacatures van Wonen bij September en onze andere zorglabels zoals Compartijn en Allerzorg, die vind je vanaf nu op onze nieuwe website: deleukstezorgbaan.nl. Bij Wonen bij September is elk woonhuis het thuis van de bewoners. Zij bepalen het ritme en dus ook hoe jouw werkdag loopt. Dat geeft jou alle ruimte en kansen om zorg te bieden die past bij de persoonlijke wensen en behoeften van iedere bewoner. Geeft hun leefplezier jou je werkplezier? Dan ben je vast de Verzorgende IG die Wonen bij September zoekt!

Bekijk onze vacatures
  • Maak het verschil door oprechte aandacht te geven
  • Het leefplezier van bewoners is jouw werkplezier
  • Je krijgt alle tijd voor dat kopje koffie en kletspraatje met bewoners

Bouw je graag een band op?

Als Verzorgende IG houd jij je bezig met verpleegtechnische zorg, ADL-zorg en aanverwante zorgtaken, maar het opbouwen van een band met bewoners, dat staat voorop. Je hebt namelijk alle aandacht en tijd voor onze bewoners met dementie. Samen met hen weet je steeds het antwoord te vinden op de vraag waar ze blij van worden. Leefplezier noemen wij dat.

Je kijkt naar iemands leven, hobby’s, routines en wensen, soms samen met de familie en naasten van een bewoner. Zo ontstaat een persoonlijk Leefplezier-plan met alles waar een bewoner blij van wordt. En daar word jij vast blij van! 

Wat mij vooral aanspreekt aan Wonen bij September is dat er meer tijd is. Ik kan bewoners echt persoonlijke aandacht geven en heb daarbij geen haast. Dat is zorgen zoals ik dat graag zou willen.

Regie voor de bewoners 

Het leefritme van bewoners bepaalt jouw werkritme. Dat maakt het afwisselend. Hoe laat ze gaan slapen, of ze een wandeling willen maken of aan een puzzel beginnen, wanneer en wat ze eten, of ze willen uitslapen: we geven de bewoners graag regie. In ons woonhuizen draai je ochtend-, avond-, nacht- en weekenddiensten. Je kunt dus kijken wat het beste bij jouw leven past. Aan het begin van je dienst neem je met je collega’s door wat er die dag of nacht is voorgevallen en verdelen jullie de taken. 

Huiselijke en open sfeer 

Werk je het liefst in een klein, betrokken team? Dan voel je je bij Wonen bij September snel op je plek. Iedereen in het team is gelijkwaardig en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en verzorging van de bewoners.  

De sfeer is huiselijk en open: je kijkt ook als collega’s echt naar elkaar om met persoonlijke aandacht en interesse in elkaar. Onderling stem je alle werkzaamheden af, zodat je van elkaar leert en voldoende afwisseling in je werk houdt. Want dat zorgt voor je werkplezier en dat gunnen we je graag! 

Je hebt verschillende functies: Woonondersteuner, Helpende of Verzorgende IG. Maar een VIG-er kan hier net zo goed een avondje koken. We doen gewoon echt alles samen. We kennen geen hiërarchie.

Passen we bij elkaar? 

We leren je het liefst kennen, omdat we het belangrijk vinden dat we bij elkaar passen. Juist omdat we in onze woonhuizen leven en werken als één grote familie. De kans dat wij bij je passen is groot als je een zorgprofessional bent die graag werkt met ouderen met dementie. Zeker als je gevoel voor verantwoordelijkheid hebt en van aanpakken houdt. 

Ben je in het bezit van een diploma Verzorgende IG op mbo-niveau 3 en ben je minstens 18 uur per week beschikbaar? Dan willen we heel graag weten wie je bent! 

Mensen met dementie merken het meteen of je oprecht bent en echt de tijd neemt. Het is belangrijk om iemand als volwaardig te zien. Met een open persoonlijkheid en een aanpakkersmentaliteit pas je perfect binnen onze woonhuizen. 

Jouw toekomst in de zorg 

Zit jij juist goed op je plek als Verzorgende of heb je de ambitie om EVV’er of Verpleegkundige te worden? Wij geven graag samen met jou je toekomst in de zorg vorm. Omdat Wonen bij September deel uitmaakt van een grote zorgorganisatie, heb je alle kansen om je verder te ontwikkelen en om andere functies te ontdekken.  

Collega's vertellen

Ontdek meer over het werken bij September

Gerrie

Verzorgende IG bij September in Ede

''Wat mij vooral aanspreekt aan Wonen bij September is dat er meer tijd is. Ik kan de bewoners echt persoonlijke aandacht geven en heb daarbij geen haast. Dat is zorgen zoals ik dat graag zou willen. Ik heb heel bewust de overstap gemaakt naar de zorg, omdat ik iets wil betekenen voor mensen en bij Wonen bij September kan dat.''

Lees meer

Monique

Woonondersteuner September Muiden

Ik help bij het ontbijt, de lunch en doe allerlei leuke dingen met de bewoners. Het geeft me zoveel voldoening als ik zie dat ik bewoners een fijne dag kan bezorgen.”

Lees meer

Onze vacatures

Vind jouw nieuwe baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

Kijk ook eens naar

Werken bij Wonen bij September

Lees meer

Werken bij Compartijn

Lees meer

Verzorgende IG bij Compartijn

Lees meer