Wonen bij SeptemberLocatiemanager

 • Woonzorg

Ben jij die liefdevolle, zorgprofessional met een aantal jaar ervaring? En wil jij bouwen aan een goedlopend kleinschalig woonhuis voor ouderen met dementie? Zorgen voor een glimlach bij zowel onze bewoners als onze collega’s? Dan is een functie als locatiemanager iets voor jou!

Bekijk onze vacatures
 • Maak het verschil door oprechte aandacht te geven
 • Het leefplezier van bewoners is jouw werkplezier
 • Je krijgt alle tijd voor dat kopje koffie en kletspraatje met bewoners

Wat ga je doen?

Je bent het visitekaartje van de locatie en weet een sfeer te creëren waarin bewoners en familie zich welkom en thuis voelen. Je bent integraal verantwoordelijk voor aansturing. Je werkt veel samen met collega leidinggevenden uit dezelfde regio. Ook is er een structureel overleg met deze collega’s.

Daarnaast kun je een beroep doen op professionele stafmedewerkers (kwaliteit, zorgverkoop, ICT, HR, etc.) die op het centrale kantoor in Woerden werken. De bewoners ervaren optimale service en zorg en de medewerkers worden gemotiveerd om het beste uit zichzelf en elkaar te halen.

Verder draag je onder andere zorg voor:

 • Een goed commercieel beleid en continue bezetting van appartementen door bewoners met een zorgindicatie;
 • Het opbouwen en onderhouden van relaties met verwijzers zoals huisartsen, casemanagers en ziekenhuizen in de omgeving;
 • Leiding geven aan een team van verpleegkundigen, verzorgenden IG, helpenden en woonondersteuners;
 • Het afstemmen van de begroting van de personele bezetting op de geïndiceerde zorg van de bewoners
 • De functie van locatiemanager is zeer veelzijdig en vraagt ondernemerschap en flexibiliteit. Van operationele regelzaken tot integrale (financiële en zorginhoudelijke) eindverantwoordelijkheid en van creatieve zorg-ondernemer en relatiebeheerder tot gesprekken over levensvraagstukken.

De zorg die we hier bieden, gaat niet om ADL. En ook niet om medicijnen. Onze zorg draait om wie iemand echt is. Om kleine routines die belangrijk zijn, om oude of nieuwe hobby’s, om echt contact met elkaar.

Wat bieden wij jou?

Een brede en zelfstandige functie in een kleinschalige, maar ambitieuze organisatie. Er is veel ruimte voor jouw inbreng en jouw ontwikkeling. Je kunt een actieve bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het woonhuis en Wonen bij September in het geheel.

Verder bieden we je het volgende:

 • Salaris max. € 5.196,92 per maand (conform cao VVT FWG 60), afhankelijk van opleiding en ervaring bij een 36-urige werkweek.
 • Ruim 29 vakantiedagen per jaar o.b.v. 36 uur.
 • Extra ruime reiskostenvergoeding van € 0,21 per km.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33%, goed pensioen en een fiscaal aantrekkelijk meerkeuzesysteem voor de voordelige aanschaf van bijvoorbeeld een (elektrische) fiets, mobiele telefoon of fitnessabonnement.
 • Alles wat nodig is om je werk te doen, zoals een mobiel en/of tablet.
 • Wil jij jezelf blijven ontwikkelen of doorleren? Wij bieden jou een interne opleiding aan die aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden.

Verhalen van collega's

Hoe ervaren zij het werken bij September?

Monique

Woonondersteuner September Muiden

Ik help bij het ontbijt, de lunch en doe allerlei leuke dingen met de bewoners. Het geeft me zoveel voldoening als ik zie dat ik bewoners een fijne dag kan bezorgen.”

Lees meer

Gerrie

Verzorgende IG bij September in Ede

''Wat mij vooral aanspreekt aan Wonen bij September is dat er meer tijd is. Ik kan de bewoners echt persoonlijke aandacht geven en heb daarbij geen haast. Dat is zorgen zoals ik dat graag zou willen. Ik heb heel bewust de overstap gemaakt naar de zorg, omdat ik iets wil betekenen voor mensen en bij Wonen bij September kan dat.''

Lees meer

Onze vacatures

Vind jouw nieuwe baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

Bekijk ook eens

Werken bij Wonen bij September

Lees meer

Locatiemanager bij Compartijn

Lees meer