CompartijnVerpleegkundige bij Compartijn

  • Woonzorg

Een comfortabel woonhuis van Compartijn is voor de bewoners hun vaste, vertrouwde plek. Maar jij vindt er juist veel variatie in je werk! Geen dag lijkt er op de andere, omdat we het ritme van onze bewoners volgen. En binnen het kleine, hechte team heb je veel verschillende taken en verantwoordelijkheden. Als jij met aandacht de beste zorg organiseert en van aanpakken houdt, dan zien we je graag als Verpleegkundige bij Compartijn!

Bekijk onze vacatures
  • Gewoon jezelf zijn en hart hebben voor de zorg
  • Je hebt de gave om mensen thuis te laten voelen
  • Je bent geduldig en houdt van aanpakken

Zorgen zonder haast 

Het werk dat je als Verpleegkundige gewend bent, doe je bij Compartijn met veel geduld. Wij geven bewoners met dementie of fysieke beperkingen aandacht zonder op de klok te kijken. Je krijgt alle tijd om je in onze bewoners te verdiepen en te ontdekken waar ze blij van worden.  
 
Hun leefplezier is de basis voor de geduldige, individuele zorg die je biedt. Dat doe je in de luxe omgeving van hun woonhuis, waar we de bewoners in de watten leggen. Zo zorgt een chef-kok voor alle avondmaaltijden. Met elkaar bezorgen we bewoners elke dag een fijne dag. 

Het zijn niet je eigen opa’s en oma’s, maar je bouwt wel een hele hechte band op met de bewoners. Ik denk dat dat het werk het mooiste maakt.

Het dagritme van de bewoner is leidend 

Binnen jouw team ben je verantwoordelijk voor de verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische zorg. In een kleinschalig en luxe woonhuis tijdens ochtend- of avonddiensten. Daarbij is het dagritme van bewoners altijd leidend. Je bent graag het aanspreekpunt voor familie, mantelzorgers en huisartsen, legt makkelijk verslag van de zorgverlening en luistert goed naar de signalen uit het team en van bewoners. Zo kun jij onze ongehaaste zorg nóg beter maken.

Snel thuis in je team 

In ons woonhuis werk je samen met woonassistenten, service-assistenten, helpenden, verzorgenden en een locatiemanager. In je kleine, betrokken team is iedereen gelijkwaardig.  

De sfeer is gezellig, open en persoonlijk. Je voelt je dus snel op je plek. Onderling stem je alle werkzaamheden af, zodat je van elkaar leert en voldoende afwisseling in je werk houdt. Want jouw werkplezier vinden we belangrijk! 

Het kleinschalige van Compartijn trok me aan en ook de slogan ‘thuis als thuis niet meer gaat’. Dat thuisgevoel is hier zeker.

Passen we bij elkaar? 

We leren je graag goed kennen. Dan weten we zeker dat we bij elkaar passen en dat jij met plezier bij ons begint. Als je een groot hart voor kwetsbare ouderen hebt, gevoel voor verantwoordelijkheid en een aanpakkersmentaliteit hebt, dan maken we met liefde kennis met je. Zeker als je ook in het bezit bent van een mbo- of hbo-diploma Verpleegkundige en minstens 18 uur per week beschikbaar bent.  

Er zijn hier veel doorgroeimogelijkheden. Ze kijken echt naar wat je wilt en kunt en proberen je daarin te begeleiden, te sturen en stimuleren.

Jouw toekomst in de zorg 

Heb je de ambitie om verder te groeien in je vak of zit jij als Verpleegkundige juist goed op je plek? Wil jij je persoonlijk ontwikkelen door nieuwe inzichten op te doen of bepaalde vaardigheden te trainen? Wij geven graag samen met jou je toekomst in de zorg vorm. Omdat Compartijn deel uitmaakt van een grote zorgorganisatie, heb je alle kansen om je verder te ontwikkelen en om andere functies te ontdekken.    

Verhalen van collega's

Ontdek meer over het werken bij Compartijn

Hans

Verzorgende IG bij Compartijn

''Ik krijg hier alle kansen om me verder te ontwikkelen! Ook als je, zoals ik, al 42 jaar in de zorg werkt. Je bent nooit uit ontwikkeld! Er is aandacht voor mijn krachten.''

Lees meer

Erik en Jim

Koks bij Huize de Compagnie in Ede

Jim: “We luisteren altijd goed naar de wensen van onze bewoners, met wie we echt een band opbouwen. We spelen ook wel eens een potje schaak met hen of maken samen een wandeling. Je hoort dan bijvoorbeeld dat een meneer vroeger altijd op vrijdag een haring ging halen. Nou, dan weten wij wat ons te doen staat!”

Lees meer

Onze vacatures

Vind jouw nieuwe baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

Kijk ook eens naar

Verpleegkundige in de thuiszorg

Lees meer

Verpleegkundige bij Wonen bij September

Lees meer