Wonen bij SeptemberVerpleegkundige

  • Woonzorg

Een huis van Wonen bij September is voor onze bewoners met dementie hun vaste, vertrouwde plek. Maar jij vindt er juist veel variatie in je werk! Omdat we in zo’n huis het ritme van bewoners volgen, is geen dag hetzelfde. En binnen het kleine, hechte team heb je veel verschillende taken en verantwoordelijkheden. Als jij graag met aandacht de beste zorg organiseert en van aanpakken houdt, dan is Verpleegkundige bij Wonen bij September misschien wel dé baan voor je!

Bekijk onze vacatures
  • Maak het verschil door oprechte aandacht te geven
  • Het leefplezier van bewoners is jouw werkplezier
  • Je krijgt alle tijd voor dat kopje koffie en kletspraatje met bewoners

Persoonlijk Leefplezier-plan 

In ons woonhuis is het aan jou om te ontdekken waar een bewoner blij van wordt. Waar hij of zij leefplezier van krijgt. Je kijkt naar iemands leven, hobby’s, routines en wensen, soms samen met de familie en naasten van een bewoner. En je stelt een persoonlijk Leefplezier-plan op, als houvast om een bewoner elke dag een fijne dag te bezorgen. Kortom: bij Wonen bij September hebben we meer aandacht en tijd voor onze bewoners met dementie. Jij hebt dus alle ruimte om echt een band met ze op te bouwen.  

Het bijzondere aan Wonen bij September is dat het eigenlijk juist heel gewoon is. Dat het voor de bewoners én voor ons echt een thuis is. Die sfeer proef je zodra je hier binnenstapt.

Als verpleegkundige volg je het dagritme van de bewoners 

Als Verpleegkundige binnen een woonhuis van Wonen bij September heb je of een ochtend- of een avonddienst. Binnen het team ben jij verantwoordelijk voor de verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische zorg. Daarbij volg je het ritme en de wensen van de bewoners.  

Je bent graag het aanspreekpunt voor familie, mantelzorgers en huisartsen, legt makkelijk verslag van de zorgverlening en luistert goed naar de signalen uit het team en van bewoners om de zorg steeds beter te maken.  

Jouw werkplezier 

In een team van Wonen bij September voel je je snel thuis. Dat komt omdat iedereen gelijkwaardig is en je allemaal dezelfde missie hebt: samen de bewoners zo begeleiden en verzorgen dat hun leven zo prettig mogelijk is. Onderling is er een gezellige en open sfeer met veel persoonlijke aandacht en interesse in elkaar. Samen stem je alle werkzaamheden af, zodat je van elkaar leert en voldoende afwisseling in je werk houdt. Want naast leefplezier voor bewoners vinden we jouw werkplezier belangrijk!  

Je ziet mensen hier zienderogen opbloeien, omdat ze zich echt gehoord en gezien voelen. Omdat ze samen met ons ontdekken wat er leuk is aan het leven.

Passen we bij elkaar? 

Ben je een zorgprofessional met een groot hart voor ouderen met dementie, dan is de kans groot dat we bij je passen. Zeker als je gevoel voor verantwoordelijkheid hebt en van aanpakken houdt. Dat we bij elkaar passen, vinden we heel belangrijk. Juist omdat we in onze woonhuizen leven en werken als één grote familie. We leren je dus het liefst goed kennen.  

Ben je in het bezit van een mbo- of hbo-diploma Verpleegkunde en ben je minstens 18 uur per week beschikbaar? Dan willen we heel graag weten wie je bent! 

 De zorg die we hier bieden, gaat niet om ADL. En ook niet om medicijnen. Onze zorg draait om wie iemand echt is. Om kleine routines die belangrijk zijn, om oude of nieuwe hobby’s, om echt contact met elkaar.

Jouw toekomst in de zorg 

Wonen bij September maakt deel uit van een grote organisatie. Dat geeft jou nog meer kansen om je verder te ontwikkelen en om andere functies te ontdekken. Wil jij je nieuwe inzichten opdoen of bepaalde vaardigheden trainen? Wij helpen je wensen te verkennen, je ambitie te begeleiden en jouw toekomst in de zorg vorm te geven.

Collega's vertellen

hoe zij het ervaren om bij Wonen bij September te werken

Gerrie

Verzorgende IG bij September in Ede

''Wat mij vooral aanspreekt aan Wonen bij September is dat er meer tijd is. Ik kan de bewoners echt persoonlijke aandacht geven en heb daarbij geen haast. Dat is zorgen zoals ik dat graag zou willen. Ik heb heel bewust de overstap gemaakt naar de zorg, omdat ik iets wil betekenen voor mensen en bij Wonen bij September kan dat.''

Lees meer

Monique

Woonondersteuner September Muiden

Ik help bij het ontbijt, de lunch en doe allerlei leuke dingen met de bewoners. Het geeft me zoveel voldoening als ik zie dat ik bewoners een fijne dag kan bezorgen.”

Lees meer

Onze vacatures

Vind jouw nieuwe baan in de woonzorg, thuiszorg of GGZ bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

Kijk ook eens naar

Werken bij Wonen bij September

Lees meer

Verpleegkundige in de thuiszorg

Lees meer

Verpleegkundige bij Compartijn

Lees meer